Παναθηναϊκός: Με Σερέλη έως το καλοκαίρι

Παναθηναϊκός: Με Σερέλη έως το καλοκαίρι

Γενικό ξήλωμα στον Παναθηναϊκό μετά το διαζύγιο με τον Ντέγιαν Ράντονιτς. Ψηλά στη λίστα ο Πάμπλο Λάσο και άλλοι προπονητές, με απαιτούμενο την εμπειρία στην Ευρωλίγκα

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βαθιές τομές από την κορυφή έως τα νύχια και όχι επιδερμικές λύσεις είναι ο δρόμος που επέλεξε ξανά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην προσπάθειά του να βγάλει τον Παναθηναϊκό από την αγωνιστική κρίση και να τον επαναφέρει σε ρόλο πρωταγωνιστή εντός κι εκτός συνόρων. Η λύση του συμβολαίου του Ντέγιαν Ράντονιτς ανακοινώθηκε χθες και ήταν το πρώτο βήμα, με τον Σέρβο τεχνικό να εισπράττει μια πλουσιοπάροχη αποζημίωση, παίρνοντας όλο το υπόλοιπο του συμβολαίου του για τη φετινή περίοδο και το 50% της αμοιβής του για την επόμενη.

Μαζί του θα αποχωρήσουν όλοι οι άμεσοι συνεργάτες του, με μόνο αστερίσκο την παραμονή του Γιώργου Βόβορα μέχρι το αυριανό παιχνίδι στο Μιλάνο (πέραν του Μποχωρίδη, θα απουσιάσει και ο Γκουντάιτις που έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο, αλλά και οι Π. Καλαϊτζάκης, Μαντζούκας λόγω Εθνικής), προκειμένου να μην εμφανιστεί η ομάδα ακέφαλη. Εκτός ομάδας τέθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ (Θανάσης Γιαπλές, Γκόραν Μπόσκοβιτς και ο Σέρβος γυμναστής που είχε φέρει ο Ράντονιτς), ενώ παρέμειναν οι φυσικοθεραπευτές, ο τιμ μάνατζερ Σάββας Αρώνης και ο φροντιστής Πάρις Γερμάνης.

Ψηλά στη λίστα ο Πάμπλο Λάσο και άλλοι προπονητές, με απαιτούμενο την εμπειρία στην Ευρωλίγκα.

Η επόμενη ημέρα φέρνει στον Παναθηναϊκό τον Χρήστο Σερέλη σε ρόλο πρώτου προπονητή μέχρι το καλοκαίρι, με άμεσο συνεργάτη του τον Βασίλη Σίμτσακ και τον γυμναστή του Ιωνικού, Αλέξανδρο Σταμούλη. Ο Σερέλης θα είναι η «γέφυρα» μέχρι τον ερχομό του νέου προπονητή το καλοκαίρι, ο οποίος θα αναλάβει να χτίσει την ομάδα από την αρχή, με πλήρη ελευθερία κινήσεων όσον αφορά την αξιολόγηση των παικτών που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ, αλλά και σημαντικά αυξημένο μπάτζετ για την ποιοτική του ενίσχυση.

Στη λίστα του Δ. Γιαννακόπουλου υπάρχουν υποψήφιοι με σημαντική εμπειρία σε επίπεδο Ευρωλίγκας, όπως οι Πάμπλο Λάσο, Γιάννης Σφαιρόπουλος, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, αλλά και ανερχόμενοι όπως ο Γιάκα Λάκοβιτς, με πιο ψηλά απ’ όλους τον πρώην τεχνικό της Ρεάλ. Ο Λάσο έχει αφήσει πίσω του το σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του και απέρριψε χθες πρόταση της εθνικής Ισραήλ, γιατί θέλει να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή