Με σύμβολο πένθους η εθνική στίβου στο ευρωπαϊκό κλειστού

Με σύμβολο πένθους η εθνική στίβου στο ευρωπαϊκό κλειστού

Με το σύµβολο του πένθους στις φόρμες τους θα μπουν οι αθλητές μας του στίβου στην αρένα του «Ατακόι» προκειμένου να πάρουν μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού που αρχίζει σήμερα στην Κωνσταντινούπολη

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το σύµβολο του πένθους στις φόρμες τους θα μπουν οι αθλητές μας του στίβου στην αρένα του «Ατακόι» προκειμένου να πάρουν μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού που αρχίζει σήμερα στην Κωνσταντινούπολη. Η ελληνική ομοσπονδία επικοινώνησε με την ευρωπαϊκή και ζήτησε την άδειά της προκειμένου να τιμήσουν με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος.

Η ελληνική ομάδα αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων και νέων αθλητών. Φαβορί για ένα μετάλλιο προβάλλουν οι Μίλτος Τεντόγλου, Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου, ενώ η απουσία του Αρμάντ Ντουπλάντις «ανοίγει» τον δρόμο για τον Εμμανουήλ Καραλή. Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα θα αρχίσει στις 18.00. Ο Χρήστος Κοτίτσας θα είναι ο πρώτος που θα μπει στο κλειστό στάδιο της Πόλης προκειμένου να αγωνιστεί στα 800. Λίγη ώρα αργότερα (18.53) είναι προγραμματισμένοι οι προκριματικοί του τριπλούν.

Ο 41χρονος Δημήτρης Τσιάμης, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής της διοργάνωσης, και οι νεαρότεροι Ανδρέας Πανταζής και Νίκος Ανδρικόπουλος θα διεκδικήσουν μια θέση στην πρώτη οκτάδα. Η πρώτη ημέρα, σε ό,τι αφορά τις ελληνικές συμμετοχές, θα ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή της Αναστασίας Μαρινάκου στα 3.000 μ. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη από τις επιδόσεις μου. Στόχος μου είναι να έχω μία αντιπροσωπευτική εμφάνιση στη διοργάνωση», τόνισε η αθλήτρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή