Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από το Κύπελλο Συνομοσπονδίας

Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από το Κύπελλο Συνομοσπονδίας

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε να προκριθεί στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας στο βόλεϊ των γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» ηττήθησαν στο κλειστό του Ρέντη με 1-3 από τη ρουμανική Ταργκοβίτσε (24-26, 13-25, 25-19, 16-25) και ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στον ευρωπαϊκό θεσμό.

Οι «Πειραιώτισσες» είχαν χάσει στην πρώτη αναμέτρηση στη Ρουμανία με 2-3, κάτι που, εκ των πραγμάτων, έκανε δύσκολο το έργο τους.

Οι Ρουμάνες από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειξαν ότι είχαν έρθει στην Ελλάδα για να φύγουν με την πρόκριση. Το πρώτο σετ εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν αλλά οι γηπεδούχες κατέφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να περάσουν μπροστά με 20-19, ενώ στη συνέχεια διεύρυναν τη διαφορά σε 24-21.

Ομως οι αντίπαλές τους, με ένα εκπληκτικό σερί, πέρασαν μπροστά και έκαναν το 1-0. Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Ολυμπιακού ήταν σαν να μην μπήκε ποτέ αλλά στο 3ο από την αρχή μπήκαν μπροστά και διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος μειώνοντας σε 1-2.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, με τις αθλήτριες της Ταργκοβίτσε να μην αφήνουν ιδιαίτερα περιθώρια αντίδρασης στις αθλήτριες του Λορέντσο Μιτσέλι.

Στο 4ο σετ, ο σύλλογος από τη Ρουμανία ήταν πρωταγωνιστής σε όλους τους τομείς, με τις «Πειραιώτισσες» να μοιάζουν με κομπάρσους σε ένα παιχνίδι που διεξαγόταν μέσα στο γήπεδό τους και μπροστά σε περίπου 100 φίλους τους.

Οι πόντοι του Ολυμπιακού προήλθαν από 5 άσους, 48 επιθέσεις, 8 μπλοκ και 17 λάθη αντιπάλων και της Ταργκοβίτσε προήλθαν από 6 άσους, 57 επιθέσεις, 12 μπλοκ και 20 λάθη αντιπάλων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή