Σούπερ Λιγκ 1: «Εξορκισμός» των δοκαριών

Σούπερ Λιγκ 1: «Εξορκισμός» των δοκαριών

Σέντρα... εντός γηπέδου σήμερα για το πολύπαθο ματς Ατρομήτου - ΑΕΚ

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ώρα της σέντρας για το πιο πολυσυζητημένο φετινό ματς της Σούπερ Λιγκ 1 έφτασε. Το απόγευμα (17.30), Ατρόμητος και ΑΕΚ θα λύσουν και αγωνιστικά τις διαφορές τους στο Περιστέρι, με τους γηπεδούχους να έχουν επικρατήσει σε πρώτη φάση στις δικαστικές αίθουσες.

Οπως είναι γνωστό, η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για την 21η αγωνιστική, όμως δεν έγινε ποτέ καθώς τα δοκάρια του γηπέδου του Περιστερίου, αφού αρχικά μετρήθηκαν στο τέλος βρέθηκαν… ελλιπή, με αποτέλεσμα η Ενωση να υποβάλει ένσταση για την ακαταλληλότητα του γηπέδου με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας. Οι δύο ΠΑΕ πήγαν στα δικαστήρια, όπου τελικά τόσο σε πρώτο βαθμό όσο και σε δεύτερο αποφασίστηκε η διεξαγωγή του αγώνα, καθώς δεν καταλογίστηκε φταίξιμο στον Ατρόμητο για το γεγονός ότι οι διαστάσεις των δοκαριών δεν ήταν αυτές που ορίζει η FIFA.

Η ΑΕΚ είναι αυτή που «καίγεται» για τη νίκη, αφού αν φύγει με τους τρεις βαθμούς προσπερνά τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας και ενώ απομένει μόλις μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, στην οποία οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν στην «Αγια-Σοφιά» τον Ολυμπιακό, ενώ το «τριφύλλι» θα πάει και αυτό στο Περιστέρι για να παίξει με τον Ατρόμητο. Αντίθετα, για τους γηπεδούχους δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς έπειτα από τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής δεν έχουν ούτε μαθηματικές ελπίδες να μπουν στα πλέι οφ.

Υστερα από δύο αναβολές, σήμερα θα αναμετρηθούν για το Κύπελλο και η Λαμία με τον ΠΑΟΚ.

Η βαθμολογία: Παναθηναϊκός 58, ΑΕΚ 56, Ολυμπιακός 53, ΠΑΟΚ 51, Βόλος 39, Αρης 37, Ατρόμητος 29, Παναιτωλικός 28, ΟΦΗ 26, Αστέρας Τριπ. 25, ΠΑΣ Γιάννινα 23, Λαμία 16, Ιωνικός 15, Λεβαδειακός 14.

• Σήμερα (19.00) επίσης η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας. Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος αγώνας είχε αναβληθεί δύο φορές, την πρώτη επειδή το γήπεδο ήταν καλυμμένο με χιόνια και ήταν αδύνατη η διεξαγωγή του και η δεύτερη εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή