Βόλεϊ: Δύο σετ μακριά από το τρίτο ευρωπαϊκό ο Ολυμπιακός

Βόλεϊ: Δύο σετ μακριά από το τρίτο ευρωπαϊκό ο Ολυμπιακός

Το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της στο βόλεϊ διεκδικεί η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού απόψε (20.00, ΣΕΦ) κόντρα στη Μακάμπι, στον δεύτερο τελικό του Challenge Cup

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ. Το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της στο βόλεϊ διεκδικεί η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού απόψε (20.00, ΣΕΦ) κόντρα στη Μακάμπι, στον δεύτερο τελικό του Challenge Cup.

Υστερα από τη νίκη (0-3) στον πρώτο τελικό στο Ισραήλ, η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι χρειάζεται δύο κερδισμένα σετ, ώστε να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο και να χαρίσει στο ελληνικό βόλεϊ άλλη μια διάκριση.

Το ειδικά διαμορφωμένο ΣΕΦ αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές, καθώς με ανακοίνωσή του ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός έκανε χθες γνωστό πως όλα τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα στον κόσμο. «Είναι ένας ευρωπαϊκός τελικός και θα πρέπει όλοι, από την πλευρά μας, να συμβάλουμε στην ομαλή διεξαγωγή του. Ολοι μαζί, να γράψουμε ιστορία!» Την ίδια στιγμή, παίκτες και προπονητής των «ερυθρολεύκων» δεν παρασύρονται από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό, γνωρίζοντας πως τέτοια παιχνίδια μπορούν να αποβούν μοιραία για τα φαβορί. Εχουν αναλύσει καλά τον αντίπαλο και όπως τόνισε και ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο, αν η ομάδα έχει τα ίδια αγωνιστικά στοιχεία με το πρώτο παιχνίδι και κυρίως την πίεση από το σερβίς, με τη βοήθεια του κόσμου θα φτάσει στη νίκη.

«Κλειδί» θα είναι αναμφίβολα το πρώτο σετ, το οποίο οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν να πάρουν προκειμένου να μην αφήσουν περιθώρια αμφισβήτησης στον αντίπαλο.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή