Τσάμπιονς Λιγκ: Χάαλαντ… Σίτι 7-0 τη Λειψία, στους «8» και η Ιντερ

Τσάμπιονς Λιγκ: Χάαλαντ… Σίτι 7-0 τη Λειψία, στους «8» και η Ιντερ

Το τρομερό παιδί του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο Ερλινγκ Χάαλαντ, σπάει τα κοντέρ και η Μάντσεστερ Σίτι έκλεισε θέση με εμφατικό τρόπο στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ. Το τρομερό παιδί του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο Ερλινγκ Χάαλαντ, σπάει τα κοντέρ και η Μάντσεστερ Σίτι έκλεισε θέση με εμφατικό τρόπο στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «πολίτες» σκόρπισαν με 7-0 (8-1 συνολικό σκορ) τη Λειψία στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» της διοργάνωσης, με τον Νορβηγό επιθετικό να βρίσκει δίχτυα πέντε φορές, πετυχαίνοντας χατ τρικ από το πρώτο ημίχρονο. Ετσι ο Χάαλαντ (που έγινε αλλαγή στο 63ο λεπτό) ισοφάρισε το ρεκόρ του Μέσι που είχε πέντε γκολ στο 7-1 της Μπαρτσελόνα επί της Λεβερκούζεν τον Μάρτιο του 2012, καθώς και του Λουίζ Αντριάνο που επίσης είχε σκοράρει πέντε φορές στη νίκη της Σαχτάρ με 7-0 επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (21/10/2014). Στο άλλο ματς, η Ιντερ με τρόπο ιταλικό πήρε το 0-0 στο «Ντραγκάο» από την Πόρτο, που είχε δύο δοκάρια στις καθυστερήσεις, και με τη νίκη της στο Μιλάνο στο πρώτο ματς με 1-0 θα μπει στην κλήρωση της Παρασκευής.

Η φάση των «16» ολοκληρώνεται απόψε με τα παιχνίδια Ρεάλ – Λίβερπουλ και Νάπολι – Αϊντραχτ, που μάλλον έχουν κριθεί από την πρώτη αγωνιστική. Η «βασίλισσα» μετά τον θρίαμβο με 5-2 στο «Ανφιλντ» θα πρέπει απόψε να… φύγει από το γήπεδο για να έρθουν τα πάνω-κάτω. Την ίδια ώρα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» η Νάπολι θέλει να τελειώσει τη δουλειά και να σφραγίσει την πρόκριση στην οκτάδα, έπειτα από τη νίκη της με 2-0 στη Φρανκφούρτη.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή