Βόλεϊ: «Φάντασμα» ΠΑΟ στην Πυλαία

Βόλεϊ: «Φάντασμα» ΠΑΟ στην Πυλαία

Ξεκούραστο 1-0 (με 3-0) ο ΠΑΟΚ – Με ίδιο σκορ και ο Ολυμπιακός τον Μίλωνα

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη σειρά των τελικών της ανδρικής λίγκας του βόλεϊ έκαναν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 3-0 (25-13, 25-23, 25-20) τον Μίλωνα, στη Νέα Σμύρνη, και ο «δικέφαλος» επικράτησε με 3-0 (25-20, 25-16, 25-22) των «πρασίνων».

Με τον Βαν Ντεν Ντρις σε ρόλο… μαέστρου, τους Ράπτη και Βουλκίδη σε εξαιρετική ημέρα και με τον Παναθηναϊκό να μη θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που νίκησε στις πέντε προηγούμενες, φετινές, μεταξύ τους αναμετρήσεις, ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε το ντέρμπι των ημιτελικών σε… περίπατο. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε στη σύνθεσή του τον Κόβαρ (διάστρεμμα) και με τον Ερνάντες σε κακή μέρα δεν έμοιαζε με ομάδα ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Μόνο στην αρχή του πρώτου σετ, χάρη στην άμυνα και στα λάθη του ΠΑΟΚ, το «Τριφύλλι» προηγήθηκε, αλλά μετά το πρώτο τάιμ άουτ ο «Δικέφαλος» γύρισε το παιχνίδι με όπλα το σερβίς και το μπλοκ και ήταν ο πρωταγωνιστής μέχρι το φινάλε.

Ο Ολυμπιακός με όπλο την επίθεση αναδείχθηκε νικητής στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών με τον Μίλωνα. Ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης αντιστάθηκε στο δεύτερο σετ, αλλά η εμπειρία των «Πειραιωτών» και ο εξαιρετικός Παγένκ δεν άφησαν την ομάδα του Σάκη Ψάρρα να ισοφαρίσει. Οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν στο πρώτο και στο τρίτο σετ και έδειξαν αποφασισμένοι να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό στα τρία παιχνίδια. Οι πόντοι του Ολυμπιακού προήλθαν από 13 άσους, 44 επιθέσεις, 3 μπλοκ, 15 λάθη αντιπάλων. Και οι πόντοι του ΑΟΝΣ Μίλων, από 6 άσους, 31 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 14 λάθη αντιπάλων.

Σήμερα, για τις θέσεις 5-6, ο Φοίνικας αντιμετωπίζει την Κηφισιά (17.30).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή