Στίβος: Στην τελική ευθεία για το… μικρό ευρωπαϊκό

Στίβος: Στην τελική ευθεία για το… μικρό ευρωπαϊκό

Με εντατική προπόνηση, συνέπεια και προσήλωση άρχισε η προετοιμασία των εθνικών ομάδων στις σκυτάλες ανδρών – γυναικών

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εντατική προπόνηση, συνέπεια και προσήλωση άρχισε η προετοιμασία των εθνικών ομάδων στις σκυτάλες ανδρών – γυναικών. Οι πρωταθλητές μας θα προπονηθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας στον Αγιο Κοσμά, καθώς οι προκλήσεις της νέας χρονιάς είναι πολλές.

Μία από τις πρώτες προκλήσεις της σεζόν θα είναι το διεθνές μίτινγκ «Δρόμεια», το οποίο θα διεξαχθεί στις 3 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής». Η διοργάνωση θα θυμίζει ένα… μικρό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καθώς, μέχρι τώρα, έχουν δηλώσει συμμετοχή δέκα εθνικές ομάδες. Εκτός από την εθνική μας θα πάρουν μέρος Γαλλία, Ιταλία, Πολωνία, Μεγάλη Βρετανία, Κύπρος, Βέλγιο, Πορτογαλία, Ισραήλ και Ουγγαρία.

«Και φέτος, στο στάδιο της Βάρης θα βρεθούν κάποιοι από τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες της Ευρώπης. Το θέαμα θα είναι εντυπωσιακό διότι θα κυνηγήσουν βαθμούς για τη συμμετοχή τους στο παγκόσμιο, οπότε αναμένεται να δούμε πολύ καλούς χρόνους», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής Αγώνων και παγκόσμιος πρωταθλητής Χάρης Παπαδιάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή