Τσιτσιπάς: Πρόκριση στους «16» του Masters της Ρώμης

Τσιτσιπάς: Πρόκριση στους «16» του Masters της Ρώμης

Την πρόκριση στους «16» του τουρνουά Masters της Ρώμης εξασφάλισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ολοκληρώνοντας νικηφόρα τον αγώνα του 3ου γύρου με τον Ιταλό Λορέντζο Σονέγκο

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόκριση στους «16» του τουρνουά Masters της Ρώμης εξασφάλισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ολοκληρώνοντας νικηφόρα τον αγώνα του 3ου γύρου με τον Ιταλό Λορέντζο Σονέγκο, ο οποίος είχε αρχίσει χθες (15/5), αλλά διακόπηκε λόγω βροχής. Ο Ελληνας τενίστας, που είχε προλάβει να κατακτήσει χθες το πρώτο σετ, πήρε σήμερα και το δεύτερο σετ στο τάι-μπρέικ και έφτασε στη νίκη με 6-3, 7-6 (3).

Ο Τσιτσιπάς είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» σχετικά εύκολα το δεύτερο σετ και τον αγώνα, αλλά, ενώ κρατούσε άνετα το σερβίς του, έχασε σε τρία διαφορετικά γκέιμ την ευκαιρία να κάνει break. Ο Σονέγκο αναθάρρησε και έφτασε σε δύο σετ μπολ, στο 5-4 και στο 6-5, αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο «Στεφ» τα «έσβησε» με winners και τελικά το σετ οδηγήθηκε στο τάι-μπρέικ. Εκεί ο Τσιτσιπάς πήρε τους δύο πρώτους πόντους, ο Σονέγκο τους επόμενους τρεις και μετά ο Ελληνας πρωταθλητής με πέντε διαδοχικούς πόντους έφτασε στο 7-3 και πήρε την πρόκριση.

Επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης μεταξύ του Ιταλού Λορέντζο Μουζέτι και του Αμερικανού Φράνσις Τιαφό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή