Ευρωλίγκα – Φάιναλ 4: Στο Κάουνας ο Ολυμπιακός

Ευρωλίγκα – Φάιναλ 4: Στο Κάουνας ο Ολυμπιακός

Βροχή υποδέχθηκε την ελληνική ομάδα – Μπαρτζώκας: Κέρδος η περυσινή εμπειρία

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αντίστροφη μέτρηση για το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μονακό, στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ φορ του Κάουνας, ξεκίνησε ουσιαστικά από χθες, όταν η αποστολή των «ερυθρολεύκων» έφθασε στην πόλη της Λιθουανίας, η οποία μέχρι το βράδυ της Κυριακής θα φιλοξενήσει τη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός, που πέρυσι στο Βελιγράδι είχε αποκλειστεί στον ημιτελικό από την Εφές, φέτος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να επιστρέψει στην Ελλάδα έχοντας μαζί του το τρόπαιο της Euroleague. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πραγματοποίησε χθες την τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους και το θετικό για τον Ελληνα τεχνικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ενόψει του αυριανού ραντεβού, απέναντι στην πρωτάρα αλλά φιλόδοξη Μονακό.

«Αυτά είναι παιχνίδια της στιγμής, αλλά πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να τα παίξεις στο 100%. Θα μας βοηθήσει η περυσινή εμπειρία, αφού πολλά παιδιά δεν είχαν βρεθεί ξανά σε φάιναλ φορ. Αν είμαστε και τυχεροί, θα επιστρέψουμε χαμογελώντας από το Κάουνας», τόνισε κατά την αναχώρηση της ομάδας ο Μπαρτζώκας και πρόσθεσε: «Είναι γνωστή η διαδικασία για τις ομάδες. Αυτοί που έχουν την εμπειρία είναι πιο έτοιμοι να βοηθήσουν τους άλλους να μην ασχοληθούν τόσο πολύ με τις οικογένειές τους και τα μίντια, αλλά να προετοιμαστούν για να κερδίσουμε την Παρασκευή. Ολες οι ομάδες έχουν έναν τρόπο παιχνιδιού. Πάντα γίνονται προσαρμογές, αλλά η φιλοσοφία είναι πάνω κάτω η ίδια για όλες τις ομάδες. Πολλές φορές οι παίκτες που είναι πρωτοεμφανιζόμενοι δεν είναι έτοιμοι να καταλάβουν πώς είναι τα πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως είμαστε στο φάιναλ φορ για δεύτερη σερί σεζόν. Εχουμε έναν μεγάλο ελληνικό κορμό. Το γεγονός για το κλαμπ είναι σπουδαίο».

Κατά την άφιξή του στο Κάουνας ο Ολυμπιακός συνάντησε δυνατή βροχή, ενώ στο τσάρτερ, εκτός από τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, βρίσκονταν και μέλη των οικογενειών των «ερυθρολεύκων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή