Παναθηναϊκός: Έπεσαν οι υπογραφές για τον Βοτανικό – Έτοιμο μέσα σε 36 μήνες το γήπεδο

Παναθηναϊκός: Έπεσαν οι υπογραφές για τον Βοτανικό – Έτοιμο μέσα σε 36 μήνες το γήπεδο

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός από σήμερα αρχίζει να μετράει αντίστροφα 36 μήνες.

Μέσα στο διάστημα αυτό αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η ανέγερση του γηπέδου του, στον Βοτανικο, να έχει το «κλειδί» του και να προετοιμάζεται για την χρήση του. 

Στο δημαρχείο Αθηνών μπήκαν οι υπογραφές στις τελικές συμβάσεις του έργου, ανάμεσα στον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και της κοινοπραξίας των κατασκευαστικών εταιρειών, κάτι που πλέον σημαίνει ότι μπορούν να αρχίσουν τα έργα. 

Αλαφούζος: Τεράστια μέρα

Πανευτυχής για την υπογραφή της σύμβασης Δήμου και τραπεζών για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος τονίζοντας πως με τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο σύλλογος περνά στο επόμενο επίπεδο. 

«Είναι μια τεράστια μέρα για τον Παναθηναϊκό, από το 1908 που άρχισε η ιστορία μας, για να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο. Τα φτιάχνουμε όλα και διορθώνεται μια πολύ μεγάλη αδικία πολλών ετών γιατί το γήπεδο έπρεπε να είχε γίνει χρόνια πριν. Ανυπομονούμε να είναι έτοιμο το γήπεδο και ευχαριστούμε τον δήμο, την κυβέρνηση και τους φορείς για τη συμβολή τους. Η πιο μεγάλη ομάδα της Αθήνας θα έχει το πιο μεγάλο και πιο όμορφο γήπεδο», τόνισε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πηγή: sport-fm

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή