Basket League – Ολυμπιακός: Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα

Basket League – Ολυμπιακός: Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα

Την επιστροφή του στις εγχώριες υποχρεώσεις ο Ολυμπιακός την περίμενε κάπως αλλιώς, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να σταθούν άλλο στη χαμένη ευκαιρία του φάιναλ 4 της Ευρωλίγκας

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επιστροφή του στις εγχώριες υποχρεώσεις ο Ολυμπιακός την περίμενε κάπως αλλιώς, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να σταθούν άλλο στη χαμένη ευκαιρία του φάιναλ 4 της Ευρωλίγκας. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα καλείται να ολοκληρώσει τη χρονιά κρατώντας τα σκήπτρα στο ελληνικό μπάσκετ και απόψε θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου. Στο κλειστό της Πυλαίας (19.15) αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο Game 2 της ημιτελικής σειράς, έχοντας στόχο το 2-0, που θα τη βάλει στον προθάλαμο των τελικών της Basket League. Οι Πειραιώτες δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Ταρίκ Μπλακ (αιμάτωμα στο γόνατο), όπως επίσης και τον Αϊζέια Κάνααν, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και όπως δήλωσε ο τεχνικός του Φώτης Τακιανός, «στόχος μας είναι να αυξήσουμε χρονικά την καλή εικόνα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα και να είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί».

Η επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή στο ΣΕΦ (19.05), με την πρόκριση στους τελικούς να κρίνεται στις τρεις νίκες.

Μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να είναι αυτός που θα πάρει πρώτος το εισιτήριο, επικρατώντας αυτή τη φορά του Περιστερίου στο «Ανδρέας Παπανδρέου». Η ομάδα των δυτικών προαστίων αποδεικνύεται «σκληρό καρύδι» για τους «πράσινους», που πήραν το προβάδισμα στη σειρά με 2-1. Ο Πονίτκα βάζει υποψηφιότητα για παραμονή στον Παναθηναϊκό. Πάντως για τα μεταγραφικά, όπως την περίπτωση του Πάντερ της Παρτιζάν, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο θα έχει ο Αταμάν.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή