Ανετα 97-77 ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία

Ανετα 97-77 ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δέκα λεπτά ήταν ο χρόνος που χρειάστηκε ο Ολυμπιακός προκειμένου το μυαλό των παικτών του να φύγει οριστικά από το φάιναλ 4 του Κάουνας και να επανέλθει στην ελληνική πραγματικότητα.

Ο ΠΑΟΚ μόνο σε αυτό το διάστημα φάνηκε ανταγωνιστικός κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που από κει και πέρα δεν είχε κανένα πρόβλημα, επικράτησε εύκολα με 97-77, έκανε το 2-0 στη σειρά και περιμένει τον «Δικέφαλο του Βορρά» την Κυριακή στο ΣΕΦ για να τελειώσει και τυπικά την πρόκριση στους τελικούς της Basket League.

Ο Κώστας Σλούκας, σαν να ήθελε να εξιλεωθεί για το τελευταίο χαμένο σουτ εναντίον της Ρεάλ, έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με 17 πόντους (2/3 δίπ., 4/5 τρίπ., 1/2 βολές, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 14 λεπτά) και 23 συνολικά, καθαρίζοντας ουσιαστικά τη δουλειά μαζί με τον εξαιρετικό σε ένα ακόμη παιχνίδι Βεζένκοφ (17 πόντοι με 3/4 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 5/5 βολές, 4 ριμπάουντ) και δίνοντας τη δυνατότητα στον προπονητή του να κάνει και εκτεταμένο ροτέισον.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία για τους Πειραιώτες, με τον Ράιλι να είναι κορυφαίος για τον ΠΑΟΚ με 27 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-24, 41-56, 61-79, 77-97.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή