ΝΒΑ: Το Μαϊάμι έσπασε την έδρα του Ντένβερ ισοφαρίζοντας την τελική σειρά

ΝΒΑ: Το Μαϊάμι έσπασε την έδρα του Ντένβερ ισοφαρίζοντας την τελική σειρά

Στο 1-1 οι τελικοί, και η συνέχεια πλέον στο σπίτι της ομάδας της Φλόριδας

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γκέιμπ Βίνσεντ σημείωσε 23 πόντους και βοήθησε σημαντικά τους φιλοξενούμενους Μαϊάμι Χιτ να καταγράψουν τη νίκη με 111-108 επί των Ντένβερ Νάγκετς, ισοφαρίζοντας τους τελικούς του ΝΒΑ (1-1) και παίρνοντας το πλεονέκτημα της έδρας.

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο μέτρησε 21 πόντους και εννέα ριμπάουντ και ο Τζίμι Μπάτλερ 21 πόντους και εννέα ασίστ για το Μαϊάμι, το οποίο φιλοξενεί τον αγώνα 3 της σειράς την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Από το Ντένβερ ο Νίκολα Γιόκιτς τα έκανε όλα (41 πόντοι, 11 ριμπάουντ) αλλά αυτή τη φορά δεν έφτανε, ενώ ο Τζαμάλ Μάρεϊ είχε 18 πόντους και 10 ασίστ, ωστόσο, είδε την προσπάθειά του για 3 πόντους να καταλήγει στο σίδερο με 1,9 δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη.

Ο Ααρον Γκόρντον σημείωσε 12 πόντους και ο Μπρους Μπράουν 11 από τον πάγκο για τους Νάγκετς, οι οποίοι γνώρισαν μόλις την πρώτη εντός έδρας ήττα στα εφετινά πλέι οφ (9-1).

Το Ντένβερ προηγήθηκε με 83-75 στο τέλος της τρίτης περιόδου πριν το Μαϊάμι ξεσπάσει και δημιουργήσει ένα επιμέρους σκορ 32-12 στα πρώτα οκτώ και πλέον λεπτά της τέταρτης. 

Ο Μάρεϊ πέτυχε δύο τρίποντα και ο Γκόρντον ένα για να μειώσουν το προβάδισμα των Χιτ σε 109-106, με 1:09 να απομένει. Ο Αντεμπάγιο απάντησε με 2/2 βολές και ο Γιόκιτς μείωσε σε 108-111, πριν ο Μάρεϊ αστοχήσει στην προσπάθειά του να ισοφαρίσει.

Υπενθυμίζεται ότι ο τίτλος κρίνεται στις τέσσερις νίκες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή