Ολυμπιακός: Χωρίς Σλούκα στον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Χωρίς Σλούκα στον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό

Ο Κώστας Σλούκας είναι αφυδατωμένος και εξαντλημένος λόγω της γαστρεντερίτιδας και η συμμετοχή του είναι αδύνατη στην αναμέτρηση, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τον Κώστα Σλούκα στη δωδεκάδα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός απόψε (8/6, 21:15), στο πλαίσιο του δεύτερου τελικού στα πλέι οφ της Basket League.

Ο διεθνής γκαρντ της ομάδας του Πειραιά ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα τις δύο τελευταίες ημέρες και ήταν αμφίβολη η συμμετοχή του. Το ιατρικό τιμ είχε αποφασίσει να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Σλούκα, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 1-0 και να έχει στόχο τη 15η διαδοχική νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις επί του Παναθηναϊκού.

Ο Κώστας Σλούκας είναι αφυδατωμένος και εξαντλημένος λόγω της γαστρεντερίτιδας και η συμμετοχή του είναι αδύνατη στην αναμέτρηση, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, όπως ενημέρωσε σήμερα το μεσημέρι η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή