Νέα… βόμβα στη δίκη Ψωμιάδη, στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Βέλλιος

Νέα… βόμβα στη δίκη Ψωμιάδη, στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Βέλλιος

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διεκόπη για ακόμη μία φορά η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη αναφορικά με την υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια.

Πριν από τη διακοπή, μάρτυρας κατηγορίας κατέθεσε πως πραγματοποίησε έλεγχο στην ΠΑΕ ΑΕΚ κατ’ εντολήν των Τάκη Κανελλόπουλου και Ντέμη Νικολαΐδη, αναφέροντας πως ενώ χρήματα από τηλεοπτικά συμβόλαια είχαν φθάσει στην ΑΕΚ, δεν μπήκαν ποτέ στα ταμεία της ομάδας. Στο άκουσμα αυτής της κατηγορίας, ο Μάκης Ψωμιάδης ζήτησε σε έντονο ύφος να κατατεθεί μήνυση στον μάρτυρα.

Η άνετη νίκη επί του Πανναξιακού με 5-0 έφερε χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας, καθώς τα πέντε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ικανοποίησαν κόσμο και τεχνική ηγεσία.

Τέλος, η μεταγραφική αναζήτηση και φημολογία συνεχίζονται, και αγγλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Απόστολο Βέλλιο της Εβερτον. Για τον επιθετικό της αγγλικής ομάδας υπήρχε ενδιαφέρον και προ τριετίας από την Ενωση, ωστόσο η υπόθεση δεν είχε αίσιο τέλος, με τον ποδοσφαιριστή να επιλέγει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή