Πολλά τα λεφτά

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οταν ο Ολυμπιακός, αποκτούσε τον Βάις, τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων την παρουσίαζαν ως τεράστια μεταγραφή, που θα βοηθούσε τους «ερυθρόλευκους». Και σίγουρα δεν είχαν άδικο γι’ αυτό. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το τεράστιο ταλέντο, του 24χρονου διεθνούς Σλοβάκου.

Εξι μήνες μετά, ο ποδοσφαιριστής πωλείται σε ομάδα του Κατάρ και ο Τύπος αναφέρεται πως ο Ολυμπιακός αναζητεί τον αντικαταστάτη του. Που μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, θα είναι πολύ καλύτερος. Αυτό είναι η… επικοινωνιακή πλευρά του θέματος, που πρέπει να απαλύνει την πιθανή πίκρα των οπαδών.

Σημασία όμως έχουν οι άλλες δύο. Η αγωνιστική και η οικονομική. Για την πρώτη, αν τελικά αποκτηθεί παίκτης για να καλύψει το κενό, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, αν θα είναι καλύτερος ή όχι. Κι αυτό επειδή ο Βάις, πέρα των όσων του καταλογίζουν, είναι επιθετικός που στη μέρα του, μπορεί να διαλύσει κάθε άμυνα. Οπως επίσης, όταν βάζει το «εγώ» πάνω από το «σύνολο», σκορπά στους πέντε ανέμους τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

Αν ο Μίτσελ, έβαλε αυτά τα δύο στη ζυγαριά και είπε το «ναι» να φύγει, αυτός θα είναι υπόλογος και στη διοίκηση. Η οποία, για άλλη μία φορά, δεν είπε «όχι» σε μία δελεαστική προσφορά. Σίγουρα για το ταμείο της ΠΑΕ, η «συμφωνία» είναι επικερδής. Oπως ακριβώς και οι υπόλοιπες που έχει κάνει.

Το κατά πόσο αυτές θα βοηθήσουν την ομάδα, όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά στην Ευρώπη, ο Φεβρουάριος είναι κοντά…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή