Κύπελλο για ΠΑΟ όπως… πρωτάθλημα

Κύπελλο για ΠΑΟ όπως… πρωτάθλημα

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομάδα επιπέδου Σούπερ Λίγκας χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό Βόλου ο Γιάννης Αναστασίου, δείχνοντας ότι δεν έχει πάρει αψήφιστα τον αποψινό (18.00) αγώνα στη Λεωφόρο, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Η διαφορά μιας ολόκληρης κατηγορίας δίνει μεν στους «πράσινους» τον τίτλο του φαβορί για την πρόκριση, αλλά δεν εξασφαλίζει τίποτα στην πράξη. Για τον λόγο αυτό, ο 40χρονος προπονητής δεν προτίθεται να κάνει θεματικές αλλαγές στην ενδεκάδα, όπως συνηθίζεται σε αγώνες Κυπέλλου. Με εξαίρεση τους Νάνο και Ρισβάνη που τους απέκλεισε για να πάρουν ανάσες, όλοι οι άλλοι ετοιμοπόλεμοι παίκτες είναι στην 20μελή αποστολή και θα αγωνιστεί η καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Νέο πρόσωπο μετά από τέσσερις αγώνες απουσίας θα είναι ο Σίλντενφελντ. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα διεκδικήσει θέση στο κέντρο της άμυνας. Ο Μέντες έχει ενοχλήσεις και αποκλείστηκε από την αποστολή, έχοντας λίγες πιθανότητες να προλάβει τον σαββατιάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο Πέτριτς συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα καταφέρει να κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τη μεθεπόμενη Κυριακή. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν υπολογίζει στους Ιωάννου (ίωση) και Αρβανίτη (πρόβλημα στον τένοντα). Δεν ζήτησε εισιτήρια για το αποψινό παιχνίδι και αρνήθηκε σχετικό αίτημα του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς, με το αιτιολογικό ότι γίνονται έργα στην εξέδρα των φιλοξενούμενων στο ΕΑΚ Βόλου.

Εκτός από τα παιχνίδια στη Λεωφόρο και στο «Καραϊσκάκης», σήμερα (16.00) διεξάγεται και ο αγώνας ΟΦΗ – Πανιώνιος. Εκτός αποστολής για τους γηπεδούχους έμειναν οι τραυματίες Φραγκουλάκης, Ογιος και οι ανέτοιμοι Ντουντού, Σίσιτς, ενώ από τους «κυανέρυθρους» θα απουσιάσουν οι Καμπάνταης, Αυλωνίτης και Γιαννακόπουλος.

• «Η κατασκευή του νέου γηπέδου δεν αποτελεί αντικείμενο του νομοσχεδίου αυτού. Για να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος, απαιτείται η συσπείρωση και ο συνεχής αγώνας του κόσμου και η κατάδειξη στους πολιτικούς κάθε παράταξης ότι το συγκεκριμένο αίτημα είναι από την πλευρά όλων των Παναθηναϊκών αδιαπραγμάτευτο» τονίζει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το ΠΑΝ.ΚΙ, με αφορμή το νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ περί αθλητικών εγκαταστάσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή