Προβάρει τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Νάτχο

Προβάρει τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Νάτχο

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ. Ο Ισραηλινός μέσος Μπίμπρας Νάτχο, που μέχρι πρότινος ανήκε στη Ρούμπιν Καζάν, βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον ατζέντη του και συζητά με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, η οποία όπως προκύπτει από το περιβάλλον της ομάδας είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί σήμερα.

Ο Νάτχο είναι 26 ετών, ήταν βασικός στη Ρούμπιν Καζάν από το 2010 μέχρι το τέλος του 2013, έχοντας 104 συμμετοχές και 21 γκολ. Οι δυσκολίες που έχει η υπόθεση προκύπτουν από το γεγονός ότι για τον Νάτχο ενδιαφέρθηκαν ομάδες όπως η Τότεναμ, η Ρόμα, η Σάλκε και η Γκαλατασαράι, όμως το γεγονός ότι ο παίκτης βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και μετά την άφιξή του ενημέρωσε και τον δικηγόρο του να έρθει στην Ελλάδα, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι δύο πλευρές οδεύουν σε συμφωνία. Ελεύθεροι με εγγύηση 5.000 ευρώ αφέθηκαν οι Θόδωρος Ζαγοράκης και Ηλίας Βιολίδης μετά την απολογία τους στον Ε΄ τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης για τις κατηγορίες περί υπεξαίρεσης και απιστίας σε βαθμό κακουργήματος.

Πλέον, το συμβούλιο Εφετών θα αποφασίσει αν η υπόθεση θα παραπεμφθεί σε δίκη. Οι κατηγορίες αφορούν την περίοδο που οι δύο παράγοντες διοικούσαν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

• Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αρης χθες, ολοκληρώνοντας τις κινήσεις της τη συγκεκριμένη περίοδο. Ο Κρίστι Βανγκέλι ύστερα από τρία χρόνια επέστρεψε στους «κίτρινους» από την Τσερνομόρετς, υπογράφοντας συμβόλαιο για έξι μήνες. «Είμαι χαρούμενος που θα ξαναπαίξω στον Αρη. Αισθάνομαι ότι επέστρεψα στο σπίτι μου. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Δεν είναι, άλλωστε, ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις», είπε ο Αλβανός αμυντικός, ο οποίος έκανε ήδη και την πρώτη του προπόνηση. Επίσης, οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν και τη συμφωνία με τον 21χρονο αμυντικό μέσο Αντώνη Τσιάρα, ο οποίος έμεινε προσφάτως ελεύθερος από την Ξάνθη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή