Παρελθόν ο Μήτρογλου, έρχεται ο Βαλντέζ

Παρελθόν ο Μήτρογλου, έρχεται ο Βαλντέζ

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ. Η αγγλική ομάδα έκανε δεκτές τις οικονομικές απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων» και θα βγάλει απ’ τα ταμεία της το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει κάτοικο Λονδίνου. Ο διεθνής επιθετικός αναχώρησε χθες το απόγευμα απ’ την Ελλάδα με προορισμό την αγγλική πρωτεύουσα. Αφού υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 4,5 χρόνων, το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 10 εκατομμύρια ευρώ. Ο 30χρονος Παραγουανός επιθετικός Νέλσον Βαλντέζ που αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία θα είναι ο αντικαταστάτης του Μήτρογλου στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Θα αποκτηθεί για έξι μήνες, με τους «Πειραιώτες» να έχουν το δικαίωμα να επεκτείνουν το συμβόλαιό του και για ένα ή δύο χρόνια. Κατά το παρελθόν το όνομά του είχε απασχολήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι τον είχαν βρει απέναντί τους στους αγώνες με τη Ρουμπίν Καζάν για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ της περιόδου 2011-12.

Για τη θέση του Βλάντιμιρ Βάις ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στο Κατάρ, εξετάζονται οι περιπτώσεις του Παραγουανού, Ερνάν Πέρεζ της Βιγιαρεάλ και του Αργεντίνου, Οσκαρ Τρέχο της Τουλούζ. Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα, καθώς αύριο ολοκληρώνεται η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Χθες υπήρχε και δράση καθώς ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο ραντεβού για τον προημιτελικό γύρο του κυπέλλου Ελλάδας. Το τελικό 0-0 αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς.

Ο Μίτσελ προχώρησε σε τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με την Ξάνθη στα «Πηγάδια». Είχε στο αρχικό σχήμα τους Μέγερι, Μπονγκ και Σαβιόλα αντί των Ρομπέρτο, Χολέμπας (ήταν τιμωρημένος) και Ντομίνγκεζ. Με τη σέντρα οι γηπεδούχοι επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους. Με καλή και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, έπαιζαν στο μισό γήπεδο την ομάδα του Περιστερίου, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, κυρίως με τους Σαβιόλα (που ήταν ο κορυφαίος των νταμπλούχων) και Ολαϊτάν. Μετά το ημίωρο, ο Ατρόμητος ισορρόπησε το παιχνίδι, δίχως να απειλήσει την εστία του Μέγερι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέβασε περισσότερο τις γραμμές του, την ώρα που οι παίκτες του Παράσχου αγωνίζονταν με ξεκάθαρους αμυντικούς προσανατολισμούς. Την πρώτη σημαντική ευκαιρία την έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 71΄, όταν ο Ιγκλέσιας σούταρε από πλάγια θέση και ο Μέγερι παραχώρησε κόρνερ. Ωστόσο, τη σημαντικότερη την έχασαν οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις, όταν ο Σέποβιτς σούταρε μέσα από την περιοχή, νικήθηκε από τον Σηφάκη και στη συνέχεια το σουτ του Κάμπελ έφυγε λίγο άουτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγερι, Σαλίνο (81΄ Εντινγκά), Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Μπονγκ, Μανιάτης, Σάμαρης, Κάμπελ, Φουστέρ (79΄ Σέποβιτς), Σαβιόλα (62΄ Ντομίνγκεζ), Ολαϊτάν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σηφάκης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Φάμπιο (46΄ Καραμάνος), Μπρίτο (76΄ Ναπολεόνι), Ούμπιδες, Παπαδόπουλος (66΄ Δημούτσος).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή