Με σβηστές μηχανές ο ΠΑΟΚ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκορ πρόκρισης πέτυχε ο ΠΑΟΚ στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, κερδίζοντας στην Τούμπα τον Απόλλωνα Σμύρνης με 3-0. Ο Βούκιτς ήταν ο παίκτης που έβαλε τις βάσεις πρόκρισης, όταν με δύο δικά του γκολ, ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ στο 27΄ με εξαιρετική εκτέλεση έμμεσου φάουλ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Απόλλωνα και οκτώ λεπτά αργότερα, στο 35΄, με… άμεση εκτέλεση διπλασίασε τα δικά του τέρματα, αλλά και της ομάδας του. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ αν και είχε περισσότερες φάσεις, ένα (λανθασμένα) ακυρωθέν γκολ στο 65΄ με τον Τζαβέλλα και δοκάρι στο 69΄ με τον Στοχ, ευτύχησε να σκοράρει στο 76΄ όταν από κόρνερ του Λίνο, ο Μαντούρο βρέθηκε στην περιοχή και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Μαντούρο, Κάτσε, Στοχ, Λούκας (67΄ Νίνης), Βούκιτς (77΄ Μάρτενς), Αθανασιάδης (84΄ Σαλπιγγίδης).

ΑΠΟΛΛΩΝ:Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Διαμάντης (67΄ Δημογιάννης), Αλβαρεζ, Σόντερμπεργκ, Εγκον, Καμαρά (45΄ Γκουέλα), Κουκ, Τσιλιγκίρης, Αμπρόουζ (75΄ Μπάρκογλου), Πετρόπουλος.

Μετά τον Μπίμπρας Νάτχο, ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει σήμερα άλλες δύο μεταγραφικές κινήσεις. Οπως ενημέρωσε η ΠΑΕ μέσω facebook «ο Αργεντινός αμυντικός Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά να υπογράψει στον Δικέφαλο. Επίσης, την Παρασκευή 31.01 έρχεται ο Ολλανδός επιθετικός Ντάνι Χούζεν για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο».

Ο Ινσαουράλδε είναι 29 ετών, έχει θητεία για δύο χρόνια στην Μπόκα Τζούνιορς και αποκτάται με τη μορφή δανεισμού από την Σπαρτάκ Μόσχας. Ο Χούζεν είναι 23 ετών, ανήκει στον Αγιαξ και έρχεται στη Θεσσαλονίκη επίσης ως δανεικός.

Τέλος, αν και βρέθηκε κοντά στην έξοδο από τον ΠΑΟΚ για λογαριασμό τουρκικής ομάδας, ο Αλέξανδρος Τζιόλης θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον έως το καλοκαίρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή