Πίσω από τις κάμερες

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περί… αμεροληψίας

Tην τυπική έλλειψη αμεροληψίας, επειδή τοποθετήθηκε δημοσίως για το θέμα, επικαλείται η Σούπερ Λιγκ βάζοντας στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θέμα αντικατάστασης του μέλους Γιώργου Σφυρή, ο οποίος ορίστηκε από τη διάδικο Φούτμπολ Λιγκ για την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν και θα προβιβαστούν φέτος στα δύο επαγγελματικά πρωταθλήματα. Εισηγητής του αιτήματος ήταν ο νομικός σύμβουλος της Σούπερ Λιγκ, Γιάννης Οικονομάκης, ο οποίος πέρυσι, παρότι είχε εργασιακή σχέση με τη Σούπερ Λιγκ, ήταν ο ίδιος μέλος του δικαστηρίου οριζόμενος από τη Σούπερ Λιγκ και δίκασε την υπόθεση της προσφυγής του Παναθηναϊκού κατά της Σούπερ Λιγκ για την παράνομη αναδιάρθρωση. Τότε υπήρχε… «τυπική αμεροληψία»;

 

Μικρό καλάθι

Στην ΕΟΚ υπάρχει επιφυλακτικότητα για την ανταπόκριση των δύο εκ των τριών Ελλήνων παικτών (Καλάθης, Κουφός Αντετοκούνμπο) που αγωνίζονται στο ΝΒΑ για τις δεδομένες κλήσεις που θα δεχτούν, ενόψει της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών και εφόσον σήμερα οριστικοποιηθεί η συμμετοχή στο Παγκόσμιο. Οσες δηλώσεις κι αν έκαναν προσφάτως και οι τρεις παίκτες ότι επιθυμούν διακαώς να παίξουν στην Εθνική, παίζει μεγάλο ρόλο η θέση των μάνατζέρ τους και των ομάδων τους στο ΝΒΑ, καθώς και αν βρίσκονται στην αναζήτηση νέου συμβολαίου ή αν υπάρξει μετακίνηση σε άλλη ομάδα. «Μικρό καλάθι», λοιπόν, παρά την προσωπική βούληση του Νικ, του Κώστα και του Γιάννη.

Παρουσία–μετάλλιο

Πριν από τέσσερα χρόνια, όταν η οικονομική κρίση δεν είχε αγγίξει τόσο πολύ τον ελληνικό αθλητισμό, είχαν εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ επτά αθλητές. Ο ίδιος αριθμός θα αγωνιστεί και στο Σότσι. Πρόκειται για παιδιά που ξόδεψαν τα χρήματά τους σε προετοιμασίες ώστε να καταφέρουν να πάρουν προκρίσεις σε αθλήματα που η χώρα μας δεν έχει παράδοση. Πιθανότητες για μετάλλια δεν υπάρχουν, αλλά και μόνο η παρουσία τους στη διοργάνωση τους έχει καταστήσει νικητές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή