«Οικονομικά και ηθικά δίπλα σας»

«Οικονομικά και ηθικά δίπλα σας»

2' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δώρο» για τα 106 γενέθλια του Παναθηναϊκού έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατά την κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη. Δεν άνοιξε τα χαρτιά του, άφησε όμως κάποια… φύλλα να φανούν με τη δέσμευσή του ότι από το καλοκαίρι θα ενισχύει οικονομικά την ΠΑΕ. «Εχω πάρει στα χέρια μου τα στοιχεία. Τα έχω μελετήσει. Εχω πάρει κάποιες πρώτες αποφάσεις και θα τις ανακοινώσω σε λίγο καιρό» δήλωσε φτάνοντας στον «Τάφο του Ινδού», για να τονίσει αργότερα στην ομιλία του: «Ενα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ στον Γιάννη Αλαφούζο που έχει αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ στην πιο δύσκολη περίοδο. Η δική του προεδρία διαδέχτηκε την πιο μαύρη σελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος, αυτήν της πολυμετοχικότητας, η οποία όχι μόνο άφησε πίσω της δυσβάστακτα χρέη που υποθήκευσαν το μέλλον του συλλόγου, αλλά και παραλίγο να αλλοιώσουν το DNA του με ολέθριες συνέπειες. Οφείλουμε όλοι να συστρατευτούμε δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια. Κύριε Αλαφούζε, δεσμεύομαι ότι το καλοκαίρι, εφόσον το θέλετε, θα είμαι δίπλα σας και οικονομικά και ηθικά». Ανακοίνωσε, επίσης, την προσφορά 10 χιλ. ευρώ για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη και κάλεσε τους φιλάθλους να τον στηρίξουν με ένα sms κόστους 1,23 ευρώ στο 54529. «Δεν είχα προετοιμαστεί να μιλήσω. Ελπίζω να έχουμε καλή χρονιά σε όλα τα τμήματα και όλοι να αντιμετωπίσουν τις πολλές δυσκολίες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μιχαλαριά. Καλή χρονιά και καλή επιτυχία» τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος.

• Δεν κάνει πίσω ο Παναθηναϊκός στο θέμα του τραυματισμού του Καπίνο από αντικείμενο που πέταξε οπαδός του ΟΦΗ. Εκτός από την ανακοίνωση της Κυριακής, ευθείες βολές υπήρξαν και από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νικόλα Βασιλαρά, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM: «Αντί να πει ο ΟΦΗ ένα ευχαριστώ που δεν γράφηκε το περιστατικό στο φύλλο αγώνα και γλίτωσε την τιμωρία, βγαίνει κι από πάνω. Σε λίγο θα μας πουν ότι ο Καπίνο είχε δακρύσει από τη συγκίνηση ή ότι έβγαλε ένα κριθαράκι στο μάτι. Οσον αφορά τη διαιτησία, γίνεται πάλι το λεγόμενο τσουβάλιασμα. Ο Παναθηναϊκός δεν διαμαρτύρεται μόνο για το γκολ του ΟΦΗ που ξεκίνησε από οφσάιτ, αλλά γενικά για τη διαιτησία του Κουτσιαύτη».

• Νέο διακανονισμό με τον Σεϊταρίδη να εισπράξει τα οφειλόμενα σε περισσότερες και μικρότερες δόσεις έκανε η ΠΑΕ.

• Αντίστροφα μετράει ο Μλάνταν Πέτριτς. Μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα κι αν δεν συμπεριληφθεί σήμερα, περισσότερο για να εγκλιματιστεί, στην αποστολή για την Τρίπολη, θα είναι στη 18άδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Πράνιτς έκανε ατομικό και κάνει αγώνα δρόμου να είναι έτοιμος την Κυριακή.

• «Ναι, υπήρξε ενδιαφέρον από ξένη ομάδα. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ο Παναθηναϊκός και η παραμονή μου. Θα μείνω τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Αυτοί οι έξι μήνες δεν ήταν οι καλύτεροι της καριέρας μου, αλλά προσπαθώ. Θέλω να παίξω καλύτερα και να παραμείνω εδώ» δήλωσε o Σίλντενφελντ.

• Τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κυκλοφορούν με τιμές από 15 έως 50 ευρώ για τα μέλη της Π.Σ. και 20 έως 60 ευρώ για τα μη μέλη. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε μια σημαντική πρωτοβουλία, σε συνεργασία με την Adidas: από την Κυριακή και σε κάθε αγώνα μέχρι το τέλος της περιόδου, θα διαθέτει 250 δωρεάν εισιτήρια για ανέργους, με την επίδειξη της κάρτας του ΟΑΕΔ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή