«Πολεμικό» κλίμα και ανασύνταξη στον ΠΑΟΚ

«Πολεμικό» κλίμα και ανασύνταξη στον ΠΑΟΚ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νέα ήττα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, με 2-1 από τον Πλατανιά, άφησε πληγές. Πέρα από τη δυσαρέσκεια του κόσμου για το αποτέλεσμα, κυρίως προς το πρόσωπο του Χουμπ Στέφενς, υπήρξαν και δύο περιστατικά, τα οποία αφήνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα έκθετο. Ο Σέκου Ολίσε κοιμήθηκε και δεν πήγε σε προκαθορισμένο ραντεβού με την ομάδα, ζήτησε συγγνώμη αλλά αποκλείστηκε από την αποστολή για τον αγώνα με τον Πλατανιά. Επειτα, ο Μίροσλαβ Στοχ έβρισε τον Στέφενς στη διάρκεια του προχθεσινού αγώνα, όταν ο Ολλανδός τού έκανε δριμείες παρατηρήσεις γιατί… τήρησε το fair play και έβγαλε την μπάλα έξω για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε παίκτη του Πλατανιά. Ο Στοχ απάντησε με βρισιά στον Στέφενς και χθες ο Ολλανδός τεχνικός κάλεσε όλη την ομάδα για απογευματινή προπόνηση, προκειμένου να ανοίξει διάλογος για τέτοιου είδους θέματα.

Παρουσία όλης της ομάδας, ο Στέφενς έβαλε το βίντεο να παίξει και ζήτησε εξηγήσεις από τον Στοχ, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για την αντίδρασή του από όλους και ξεκαθάρισε πως δεν είχε αποδέκτη τον ίδιο η βρισιά. Ο Στέφενς έκανε τις παρατηρήσεις του και όπως έγινε γνωστό στον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό θα επιβληθεί από τη διοίκηση χρηματικό πρόστιμο βάσει του εσωτερικού κανονισμού και από εκεί και πέρα ο Ολλανδός τεχνικός θα κρίνει αν θα τον χρησιμοποιήσει στα επόμενα παιχνίδια ή θα τον τιμωρήσει και αγωνιστικά με αποκλεισμό.

Χθες η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα τον δανεισμό του Αλέξανδρου Τζιόλη στην Καϊσέρισπορ και διευκρινίστηκε ότι δεν υπάρχει όρος για αγορά του παίκτη από την τουρκική ομάδα το καλοκαίρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή