Επιστροφή με φόντο το Ρίο για τους αδερφούς Κουτσιούμπα

Επιστροφή με φόντο το Ρίο για τους αδερφούς Κουτσιούμπα

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη συμμετοχή στο ολυμπιακό όνειρο θα διεκδικήσουν, για ακόμη μία φορά, ο Ξενοφών και ο Γιώργος Κουτσιούμπας. Οι παλαιστές μας αποφάσισαν να επιστρέψουν στα ταπί και θα πάρουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο κλειστό στάδιο της Ηλιούπολης.

Τα δύο αδέλφια είχαν μείνει τα τελευταία χρόνια μακριά από τις μεγάλες διοργανώσεις αλλά φέρονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ξανά μία θέση στον παγκόσμιο γαλαξία της πάλης. «Βασικός μου στόχος είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Ρίο. Εκεί θα ήθελα να τερματίσω την καριέρα μου. Στο προσεχές πανελλήνιο θα δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Για το 2012 δεν είχαμε προετοιμαστεί ανάλογα ώστε να διεκδικήσουμε κάτι τέτοιο. Αυτή τη φορά θέλουμε να κάνουμε μια πιο ολοκληρωμένη προετοιμασία και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μία θέση στη διοργάνωση της Βραζιλίας», δήλωσε 33χρονος, Γ. Κουτσιούμπας.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας τόσο ο Γιώργος όσο και ο αδελφός του, Ξενοφών, είχαν πλασαριστεί στην 7η θέση των κατηγοριών τους. Τώρα οι κατηγορίες άλλαξαν και ο Γιώργος θα αγωνιστεί στα 98κ. ενώ ο Ξενοφών θα πάρει μέρος στα 130, κάτι που τους ευνοεί. «Δεν έχω ψευδαισθήσεις. Είμαι 34 ετών. Θέλω να δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι και ύστερα θα προχωρήσω βήμα – βήμα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι κοντά από πλευράς χρόνου αλλά, σε ό,τι αφορά εμένα, είναι μακριά από πλευράς προπόνησης. Γνωρίζω τι απαιτεί η διαδικασία πρόκρισης και ξέρω ότι χρειάζεται, πρώτα από όλα, υπομονή. Στους πρόσφατους προκριματικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος, όπου πήρα μέρος, διαπίστωσα ότι έχω όρεξη για διάκριση σε μεγαλύτερο, απ’ ό,τι στο παρελθόν, βαθμό», μας είπε ο 34χρονος, Ξ. Κουτσιούμπας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή