Λάσκα τα λουριά

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η περίπτωση του Στοχ είναι χαρακτηριστική το πόσο εκτιμούν κάποιοι ξένοι παίκτες τους συλλόγους μας, αλλά και το πρωτάθλημά μας. Παράλληλα, δείχνει το πώς αντιδρούν οι προπονητές αλλά και οι ΠΑΕ σε συμπεριφορές όπως αυτές του διεθνούς Σλοβάκου ποδοσφαιριστή. Ο οποίος έδειξε πως ούτε τιμά το… ψωμί που τρώει στη χώρα μας, αλλά ούτε εκτιμά τον προπονητή του.

Αλλά και η αντίδραση του συλλόγου του; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πιθανότατα ούτε καν να είχε τιμωρηθεί, αν δεν είχε καταγραφεί η βρισιά, από την κάμερα, προς το μέρος του πάγκου. Ακόμα και ο πολύ σκληρός Στέφενς, θα έκανε σαν μη συνέβη κάτι.

Ομως και η ποινή που του επεβλήθη, ουσιαστικά είναι… χάδι. Αποκλεισμός από τον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Τούμπα. Αναρωτιέμαι, αν ο Ολλανδός προπονητής θα τον «κόψει» και από την αποστολή, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Αν κρίνω, από το… συγχωροχάρτι στον Κάτσε, μάλλον όχι.

Και φυσικά, ο Στέφενς δεν αποφασίζει, εντελώς μόνος του. Σίγουρα έχει και τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης, Κι αυτό, δημιουργεί αναταραχές στα αποδυτήρια. Με αποτέλεσμα, φαινόμενα όπως αυτό του Στοχ, να μην αποκλείεται να… εμφανιστούν και στο μέλλον.

Κάτι που θα είναι εις βάρος της απόδοσης της ομάδας, ενόψει μάλιστα και των αγώνων με την Μπενφίκα, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και ειδικά στα πλέι οφ, όπου θα κριθεί η συμμετοχή στην προκριματική φάση του Tσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή