Χαμόγελα στον ΠΑΟ, βαρύ κλίμα για Στέφενς

Χαμόγελα στον ΠΑΟ, βαρύ κλίμα για Στέφενς

2' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιβλητική εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν μόνο η καλύτερή του εφετινή. Ηταν ίσως η καλύτερη των τελευταίων 2-3 χρόνων και του επιτρέπει να πιστεύει στην ανατροπή του σκηνικού όταν φτάσει η ώρα των πλέι οφ, αρκεί να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και να γίνει πιο αποτελεσματικός στην επίθεση.

Αν κάτι αδικεί τους «πράσινους», αυτό αναμφίβολα είναι το τελικό σκορ. Εχασαν πολλές και μεγάλες ευκαιρίες για να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, γεγονός που έχει επαναληφθεί πολλές φορές σε άλλα παιχνίδια και έχει στοιχίσει πολλούς χαμένους βαθμούς.

Με τον Μπεργκ να έχει χάσει την επαφή του με τα δίχτυα, δεν αρκεί τη λύση να δίνουν αμυντικοί όπως ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Νάνο. Η γραμμή κρούσης χρειάζεται ενίσχυση και αυτήν την περιμένει ο Αναστασίου από την εμπειρία και την κλάση του Πέτριτς. Ο Κροάτης επιθετικός πήρε μέρος χθες για πρώτη φορά στο δίτερμα και παρότι δεν είναι ακόμη στο 100%, ετοιμάζεται να κάνει αύριο το ντεμπούτο του, στη ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου. Το επιβεβαίωσε, άλλωστε, και ο ίδιος ανεβάζοντας μια φωτογραφία του με «πολιτικά» στο τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τη λεζάντα «τελευταία φορά με τζιν»!

Μέσα στο γενικό κλίμα ευφορίας, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο Τάσος Λαγός υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2017, σφραγίζοντας και τυπικά την προφορική συμφωνία. Ανακοινώθηκε, επίσης, πως ο Τριανταφυλλόπουλος θα εκτίσει την ποινή του (δέκα κίτρινες – δύο αγωνιστικές) στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Πανθρακικό και στο ματς με τον Αρη στη Λεωφόρο την 28η αγωνιστική.

Οι Πράνιτς και Σίλντενφελντ κλήθηκαν στην εθνική Κροατίας για το φιλικό με την Ελβετία, γεγονός που αυξάνει τις ελπίδες τους για τη συμμετοχή τους στην αποστολή για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Σε αντίθεση με τον ενθουσιασμό που γέννησε στον Παναθηναϊκό, το παιχνίδι της Λεωφόρου επανέφερε στον αφρό τους προβληματισμούς της διοίκησης (αλλά και των οπαδών) του ΠΑΟΚ για τον τρόπο που χειρίζεται πρόσωπα και καταστάσεις ο Χουμπ Στέφενς. Αν και η διοίκηση «άδειασε» επικοινωνιακά τον Ολλανδό για την επιμονή του να αναζητάει στη διαιτησία άλλοθι για την με κάτω τα χέρια ήττα της ομάδας στο ντέρμπι της Κυριακής, προς το παρόν παραμένει ισχυρός, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν περάσει απαρατήρητες οι τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες του ΠΑΟΚ από την αρχή της νέας χρονιάς.

«Πονοκέφαλος» για τη διοίκηση δεν είναι μόνο ο νυν προπονητής της ομάδας, αλλά και ένας πρώην της. Ο Γιώργος Δώνης τραβάει στα άκρα το σκοινί με την κίνησή του να προχωρήσει σε καταγγελία στην ΕΠΟ, ζητώντας να χάνει ο ΠΑΟΚ στα χαρτιά κάθε παιχνίδι στη συνέχεια λόγω της απόφασής του να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια για να μην του καταβάλει τα χρήματα που του επιδικάστηκαν από τα αρμόδια ποδοσφαιρικά όργανα. Η ΕΠΟ θα περιμένει, πάντως, πρώτα την εκδίκαση της υπόθεσης στις 20 Φεβρουαρίου και μετά θα ενεργήσει. Την ίδια μέρα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπενφίκα και όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, τα εισιτήρια του αγώνα εξαντλήθηκαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή