Οπαδοί στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Οπαδοί στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα του Χουμπ Στέφενς αγωνίζεται και η εικόνα που παρουσιάζει, οδήγησαν τους οπαδούς να… παρέμβουν.

Αντιπροσωπεία περίπου 30 μελών συνδέσμων βρέθηκε χθες στην προπόνηση του «Δικεφάλου» στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας με σκοπό να μιλήσουν στους παίκτες και στον Στέφενς, ζητώντας εξηγήσεις.

Η ΠΑΕ επισήμως ανέφερε πως αντιπροσωπεία περίπου 30 οπαδών από το συνδεσμιακό κίνημα βρέθηκε σήμερα στη Νέα Μεσημβρία, με σκοπό να μιλήσει στο προπονητικό τιμ, στην ομάδα και στα στελέχη, με αφορμή τις τελευταίες εμφανίσεις που σκόρπισαν προβληματισμό.

Η συζήτηση ήταν σύντομη και το μήνυμα των οπαδών, σε ήρεμο κλίμα, ήταν το εξής: «Αγαπήστε την ομάδα και παλέψτε γι’ αυτή. Δεν μας ενδιαφέρει να κερδίσετε όλα τα ματς, αλλά να τα παλεύετε όλα και να μη φεύγετε με σκυμμένο το κεφάλι. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Στηρίζουμε τον προπονητή και όποιον βάζει τον ΠΑΟΚ πάνω απ’ οτιδήποτε, όπως κάνουμε κι εμείς. Αν έχετε προβλήματα μεταξύ σας, οφείλετε να τα λύσετε. Και πάντα μετά τα ματς, ελάτε στην εξέδρα μας».

Ανεπισήμως, αυτό που προκύπτει είναι πως οι οπαδοί απευθύνθηκαν κυρίως στην τριάδα των αρχηγών του ΠΑΟΚ (Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης, Αθανασιάδης), ζητώντας… διευκρινίσεις για τα αποδυτήρια. Κυρίως αυτός που δέχθηκε «παρατηρήσεις» και παράπονα ήταν ο Κατσουράνης. Υπάρχουν φήμες για άσχημο κλίμα μεταξύ των παικτών, ειδικά από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου και πλέον παίζουν οι νεοαποκτηθέντες και όχι αυτοί που ήδη βρίσκονταν στο ρόστερ.

Στη διάρκεια της παρουσίας των οπαδών στην προπόνηση, ο Στέφενς διατήρησε πλήρως την ψυχραιμία του, άκουσε τους οπαδούς να του λένε πως τον στηρίζουν και ότι καλείται να πάρει όποιες αποφάσεις αυτός κρίνει ότι πρέπει για να βελτιωθεί η κατάσταση, και μάλιστα πήρε και τον λόγο τονίζοντας πως του άρεσε αυτό που έγινε. Το αιτιολόγησε εξηγώντας πως είναι θετικό κάποια στιγμή να… ανάβουν τα αίματα, αλλά υπογράμμισε ότι όλοι στην ομάδα γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν.

Στη συνέχεια έκανε τις παρατηρήσεις του στους παίκτες μέσα από βίντεο, με αναφορά στην πολύ κακή απόδοση που είχαν στη Λεωφόρο. Η ομάδα ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα στο Κύπελλο Ελλάδας με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Ο ΠΑΟΚ, έχοντας το 3-0 από τον πρώτο αγώνα, έχει ήδη κάνει το πιο καθοριστικό βήμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση του θεσμού, καλείται όμως να επιβεβαιώσει ως ομάδα που έπιασαν τόπο οι παροτρύνσεις των οπαδών στη χθεσινή προπόνηση.

Αυτός που «άκουσε» τα λιγότερα ήταν ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ για τον Ιανουάριο, σύμφωνα με την ψηφοφορία των οπαδών στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Ο Ελληνας τερματοφύλακας συγκέντρωσε ποσοστό 59%, αφήνοντας στη  δεύτερη  θέση  τον  Λίνο με 16% και στην τρίτη θέση τον Μαντούρο με 11%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή