Θέμα… λεπτομερειών

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και μόνο που ο Μανωλάς πήρε κίτρινη κάρτα για καθυστερήσεις, ώστε να κρατήσει ο Ολυμπιακός το 1-1 με το οποίο πήρε την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου, απέναντι στον Ατρόμητο, επιβεβαιώνει την αξία της ομάδας του Περιστερίου. Η οποία, για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», παρέμεινε αήττητη.

Αγωνιστικά, ο φιλοξενούμενος είχε περισσότερες ευκαιρίες. Δεν τις αξιοποίησε, με αποτέλεσμα να δεχτεί γκολ και να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Ομως και στατιστικά να το δει κάποιος, οι πιθανότητες να μείνει στο «μηδέν» και σε τρίτο παιχνίδι με τον φιλοξενούμενο, ήταν λίγες.

Την όμορφη ατμόσφαιρα στις εξέδρες, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο, τη χάλασε η διαιτησία. Ενα γκολ από θέση οφσάιντ. Ενα πέναλτι που ζήτησαν οι φιλοξενούμενοι. Αλλο ένα το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι, αλλά και πολλές λάθος υποδείξεις των εποπτών, συνέθεσαν ένα αρνητικό τρίο. Κρίμα, γιατί παιχνίδια όπως αυτό το χθεσινό δεν τα παρακολουθούμε συχνά στα ελληνικά γήπεδα.

Η συνέχεια του Κυπέλλου εστιάζεται πλέον στο ένα από τα ζευγάρια των ημιτελικών, με τον Ολυμπιακό να περιμένει τον ΠΑΟΚ, που με το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν αναμένεται να έχει σήμερα πρόβλημα στη Ριζούπολη. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να θεωρηθεί φαβορί για τον τελικό, περιμένοντας πιθανότατα τον ΟΦΗ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή