Σε τεντωμένο σχοινί ΠΑΟΚ και Αρης

Σε τεντωμένο σχοινί ΠΑΟΚ και Αρης

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Η τέταρτη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στην Τρίπολη, αύξησε τον προβληματισμό και την απογοήτευση όχι μόνον στους φιλάθλους, αλλά και σε διοικητικό επίπεδο. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, σε αντίθεση με τις τρεις προηγούμενες ήττες, όταν και είχε μιλήσει με τους συνεργάτες του στη διοίκηση, με τους παίκτες και με τον προπονητή, αποφάσισε να μην προβεί σε κάποια ενέργεια μετά την ήττα από τον Αστέρα. Προφανώς και θα πει απευθείας ό,τι έχει να πει αύριο, οπότε και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με την Μπενφίκα στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Οπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, πουλήθηκαν όλα τα εισιτήρια και υπάρχει ήδη sold out.

Το πέναλτι στο χέρι του Τραπ και η ανατροπή του Οικονομόπουλου από τον ίδιο στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Βέροια οδήγησαν την ΠΑΕ Αρης στην έκδοση ανακοίνωσης, στην οποία τονίζεται μεταξύ άλλων πως «το ότι δεν είδαν το διπλό “καραμπινάτο” πέναλτι (ανατροπή του Οικονομόπουλου από τον Τραπ και πεντακάθαρο χέρι) στο 90΄ δεν πρέπει να εξέπληξε κανένα στην ΚΕΔ, ούτε στη Βέροια. Το Τριώδιο άνοιξε για τον Αρη από τον Αύγουστο, καθώς μασκαρεμένοι καμικάζι αφαιρούν βαθμούς κάθε εβδομάδα. Σήμερα, απλώς έπεσαν οι μάσκες…».

Αυτό το κομμάτι της ανακοίνωσης κρίθηκε απαξιωτικό από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, κ. Παναγιώτη Καρρά, ο οποίος άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Αρη. «Με την ανακοίνωση αυτή προβαίνει δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις και σαφή υπονοούμενα εις βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (διαιτητών, διαιτησίας, διοργανώτριας των αγώνων)…», ανέφερε μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή