Βραδιές για μπάλα

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ώρα που περίμεναν οι φίλοι του Ολυμπιακού και όχι μόνο αυτοί, έφτασε. Απόψε, στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τι κι αν ο βασικός στόχος της ομάδας του Μίτσελ, να περάσει από τους ομίλους έχει επιτευχθεί. Υπάρχει πάντα η φιλοδοξία για κάτι περισσότερο. Οσο κι αν αυτό φαντάζει μη εφικτό απέναντι στην παρέα του Ρούνεϊ. Εντάξει, μπορεί αυτή να έχει χάσει πολύ από τη δυναμικότητα επί ημερών του Φέργκιουσον, δεν παύει όμως να είναι μία από τις ισχυρότερες της Ευρώπης.

Τι μπορεί λοιπόν να περιμένει απόψε ο κόσμος; Βασικά την ατμόσφαιρα και τη χαρά του παιχνιδιού που έχουν αυτοί οι αγώνες. Να ξεχάσουμε όλοι, έστω για λίγο, τα όσα έγιναν στη Σούπερ Λίγκα, πριν επιστρέψουμε πάλι στη μιζέρια.

Για άλλη μία φορά γίναμε μάρτυρες, γεγονότων και διαιτητικών αποφάσεων, που επιβεβαιώνει, πως αντί να κάνουμε βήματα μπροστά, κάνουμε άλματα προς τα πίσω. Και ο φίλαθλος, δεν μπορεί να ακολουθήσει μία τέτοια κατρακύλα.

Οσο για την αγωνιστική πλευρά αυτού του αγώνα; Θεωρώ πως ακόμα και η ισοπαλία θα είναι υπέρβαση για τον γηπεδούχο. Ειδικά αν δεν δεχτεί γκολ. Οχι πως ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα του επιτρέπει να κάνει όνειρα για οκτάδα. Απλά θα του δώσει το δικαίωμα, σε δεκαπέντε βράδια, να προσπαθήσει για το ακατόρθωτο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή