Αντίδραση από ΠΑΟΚ για το αθλητικό κέντρο

Αντίδραση από ΠΑΟΚ για το αθλητικό κέντρο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΠΑΟΚ για το θέμα της κατασκευής του αθλητικού κέντρου στην περιοχή της Θέρμης, αλλά και σε ό,τι αφορά το θέμα της αποπληρωμής των χρεών της ΠΑΕ. «Αιχμάλωτος του παραλογισμού της ελληνικής γραφειοκρατίας παραμένει ο ΠΑΟΚ. Η προσπάθεια του συλλόγου να κατασκευάσει ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο στον Δήμο Θέρμης, ένα έργο ύψους τουλάχιστον 25 εκατ. ευρώ, που θα δώσει πνοή στην περιοχή και θέσεις εργασίας, σταματάει συνεχώς σε εμπόδια που η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κεντρικής Μακεδονίας–Θράκης επιμένει να τοποθετεί στον δρόμο του», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΠΑΕ σε μία από τις πιο σκληρές ανακοινώσεις της επί Σαββίδη. Επίσης, γίνεται αναφορά και στο θέμα των χρεών, με τον ΠΑΟΚ να κατηγορεί το ελληνικό Δημόσιο πως υπεκφεύγει διαρκώς πίσω από προφορικές διαβεβαιώσεις δίχως να απαντά υπεύθυνα και δεσμευτικά στο αίτημα του συλλόγου ή, έστω, στις σχετικές επερωτήσεις που κατατέθηκαν στη Βουλή.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται από χθες στη Λισσαβώνα για τον αυριανό αγώνα-ρεβάνς με την Μπενφίκα για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν συμμετέχει σε αυτήν, λόγω ίωσης, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή