Με χαμόγελα επέστρεψαν οι Ελληνες από το Σότσι

Με χαμόγελα επέστρεψαν οι Ελληνες από το Σότσι

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ικανοποιημένοι για τις επιδόσεις τους στις πίστες του Σότσι αλλά και ενθουσιασμένοι από τη συμμετοχή στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες επέστρεψαν από το Σότσι οι Ελληνες αθλητές και αθλήτριες. Η ολυμπιακή ομάδα προσπάθησε και πέτυχε ό,τι καλύτερο μπορούσε σε αθλήματα που οι καιρικές συνθήκες της Ελλάδος δεν βοηθάνε για ανάπτυξη.

«Εμείς ήμασταν με ένα ζευγάρι σκι όταν οι αντίπαλοί μας είχαν 4-5 και επέλεγαν το κατάλληλο για την κάθε πίστα. Παρόλα αυτά πήγαμε καλά. Τερμάτισα στο υπεργιγαντιαίο σλάλομ, κάτι που δεν το έχει κάνει τα τελευταία χρόνια κανένας Ελληνας. Κατάφερα να αποδείξω τι μπορώ να πετύχω. Ολοι είμαστε ευχαριστημένοι. Οι πίστες ήταν δύσκολες αλλά πολύ καλά στημένες. Μας συγκίνησε και η Τελετή Λήξης. Η διοργάνωση ήταν φανταστική», δήλωσε στην «Κ» ο πρωταθλητής του αλπικού σκι, Κώστας Συκαράς.

Οι Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στο Σότσι εντυπωσίασαν τόσο τους αθλητές όσο και τους φίλους των χειμερινών αθλημάτων. Για κάποιες, η μεταολυμπιακή χρήση είναι άγνωστη και δεν είναι τυχαίο το ρεπορτάζ του περιοδικού «Business Insider» που αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σότσι, μη γίνουν οι εγκαταστάσεις σου όπως αυτές της Αθήνας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή