Πατάει γερά

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για άλλη μία φορά αποδείχτηκε πως στο ποδόσφαιρο μπορούν και οι μικρότεροι, σε οικονομικά μεγέθη, να έχουν δικαίωμα στο όνειρο. Και ο Ολυμπιακός ζει από την Τρίτη το βράδυ το δικό του όνειρο. Το αν θα το συνεχίσει, θα φανεί, στις 19 Μαρτίου, στο Μάντσεστερ, στο «θέατρο των ονείρων».

Σίγουρα, η Γιουνάιτεντ δεν ήταν η ομάδα των ημερών του Φέργκιουσον. Την έκανε όμως να φαντάζει… διαλυμένη και το άψογο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων». Οταν το πρώτο αξιόλογο σουτ γίνεται προς την εστία του Ρομπέρτο ύστερα από ογδόντα λεπτά αγώνα, αποδεικνύει το πόσο άψογα είχε στήσει την ενδεκάδα ο Μίτσελ.

Η ομάδα του Πειραιά δείχνει να πατάει πλέον «γερά» στην Ευρώπη. Η κατοχή μπάλας 45-55 φανερώνει πως, απέναντι σε κάθε αντίπαλο, προσπαθεί να επιβάλει το παιχνίδι της. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το ζητούμενο είναι κατά πόσο αυτή τη σπουδαία νίκη θα μπορέσει να τη διαχειριστεί, ώστε να μην της γίνει μπούμερανγκ.

Τα πρώτα δείγματα, από τις δηλώσεις παικτών και Μίτσελ, είναι θετικά. Οι πρωταγωνιστές κρατούν πολύ χαμηλότερους τόνους από τους αλαλάζοντες του Τύπου. Γιατί το δάσος για τον Ολυμπιακό είναι η πρόκριση. Η νίκη απλώς ήταν το δένδρο. Από το οποίο φυσικά μπορούν, για τρεις εβδομάδες, να απολαμβάνουν όλοι τους καρπούς που τους προσφέρει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή