Πρόθεση αποχώρησης από Βελλή, αβέβαιο το μέλλον του Απόλλωνα

Πρόθεση αποχώρησης από Βελλή, αβέβαιο το μέλλον του Απόλλωνα

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίζουν, όπως όλα δείχνουν οι δρόμοι του Σταμάτη Βελλή και του Απόλλωνα. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, ο οποίος χθες το μεσημέρι είχε δώσει το παρών στην προπόνηση και είχε ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές ότι επιθυμεί να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα, βρήκε μπροστά του μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, τον Ερασιτέχνη αλλά και τους οπαδούς των «κυανόλευκων» οι οποίοι διαχώρισαν τη θέση τους.

Σε αντίθεση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, τόνιζαν συνεχώς πως το συμφέρον του Απόλλωνα είναι η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα και ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί φυσικά μόνο αν συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι το τέλος της εφετινής περιόδου.

Από την πλευρά του ο κ. Βελλής, σταθερός στη θέση που είχε γνωστοποιήσει από την περασμένη Κυριακή, είχε καταθέσει πρόταση αποχώρησης από το πρωτάθλημα προκειμένου τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στη Φούτμπολ Λιγκ 2 και από εκεί να ξεκινήσει η προσπάθεια επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια. «Δυστυχώς ήθελαν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο… Από εδώ και πέρα εγώ δεν ασχολούμαι με τον Απόλλωνα. Δεν νομίζω να ξαναβρεθώ στο γήπεδο» σχολίασε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ο οποίος διευκρίνισε πως θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα οικονομικά μέχρι και το καλοκαίρι, τηρώντας στο ακέραιο τα συμβόλαια που είναι σε ισχύ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια, συνεχίζοντας ουσιαστικά την προσπάθεια για την παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.

Πάντως, αρκετοί στη Ριζούπολη πιστεύουν πως αν ο Απόλλων καταφέρει να μείνει στην κατηγορία, τότε ο κ. Βελλής θα αλλάξει γνώμη και θα πειστεί να παραμείνει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή