Οι εσωτερικές έριδες διαλύουν τις όποιες ελπίδες του Αρη

Οι εσωτερικές έριδες διαλύουν τις όποιες ελπίδες του Αρη

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο διοικητικός εμφύλιος στον Αρη συνεχίζεται χωρίς να λαμβάνει κανείς σοβαρά υπ’ όψιν του ότι η ομάδα έχει πλέον μόνο μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα. Είναι τέτοια η διχόνοια και ο διχασμός, που λύση για το ποιοι θα είναι στη διοίκηση της ΠΑΕ θα δώσει σήμερα το μεσημέρι το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης.

Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για τον διχασμό είναι απόρροια της στάσης του Λάμπρου Σκόρδα, νυν προέδρου της ΠΑΕ, ο οποίος «πατάει» πάνω στη μονιμοποίηση της διοίκησής του από το πρωτοδικείο πριν από περίπου δύο βδομάδες και αγνοεί την απόφαση της συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών για παύση του από την προεδρία. Ο ίδιος θεωρεί πως η συγκεκριμένη συνέλευση ήταν παράτυπη, όμως στο Ειρηνοδικείο υπάρχει αίτημα ανάκλησης της διοίκησης Σκόρδα από τη συντριπτική πλειοψηφία των μετόχων της ΠΑΕ, καθώς προς αυτή την ενέργεια έχουν συμφωνήσει οι μεγαλομέτοχοι (Κοινωνία Μελών, Ερασιτέχνης, Αρης Εμπορική) και ορισμένοι μικρομέτοχοι.

Εφόσον το Ειρηνοδικείο κάνει δεκτό το αίτημα των μετόχων, τη διοίκηση της ΠΑΕ θα αναλάβει ο Παναγιώτης Στεφανίδης (μέχρι πρότινος πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών) και οι κ. Φουρλίγκας, Κουζούνιας, Κουσουνάδης. Μαζί τους θα είναι σε ρόλο διευθύνοντος συμβούλου ο Γιάννης Ψηφίδης, ένας ακόμα πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ.

Πάντως, χθες, η διοίκηση Σκόρδα κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα και εξασφάλισε προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης αποφάσεων που αφορούν τους πιστωτές της ΠΑΕ. Η συγκεκριμένη απόφαση έχει ισχύ ώς τις 24/3, μία μέρα πριν από τα 100ά γενέθλια του συλλόγου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή