Μετράει οφέλη ο ΠΑΟ, γεμάτη Λεωφόρος με Αρη

Μετράει οφέλη ο ΠΑΟ, γεμάτη Λεωφόρος με Αρη

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο κέρδος του Παναθηναϊκού από τη νίκη στο Καραϊσκάκη αποτυπώνεται στη φράση του Γιάννη Αναστασίου, «δείξαμε μέσα στο γήπεδο ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο». Τα υπόλοιπα κέρδη τα ανέλυσε ο ίδιος, μιλώντας στη NOVA: «Μια τέτοια νίκη δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση στα παιδιά, στον κόσμο, σε όλους. Δείχνει ότι ένα πρότζεκτ με λίγα χρήματα, αλλά με πολλή δουλειά, με νέα παιδιά και με αρκετή διάθεση, μπορεί να είναι επιτυχημένο. Τέτοιου είδους εμφανίσεις και νίκες μάς δίνουν μόνο κουράγιο, θετική ενέργεια για το μέλλον και θετικές σκέψεις. Αυτά είναι εύκολα στο μυαλό μας. Το πιο δύσκολο, όπως τονίζουμε συνέχεια στα παιδιά, δεν είναι να τα λέμε, αλλά να τα κάνουμε πράξη στο γήπεδο». Ο Γιάννης Αναστασίου έκλεισε χθες τα 41 του χρόνια και απόλαυσε με χαρά ένα μικρό πάρτι που του ετοίμασαν οι παίκτες του μετά την προπόνηση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Καπίνο έκανε θεραπεία και οι Μπαϊράμι, Μαρινάκη ακολούθησαν ατομικό.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αρη στη Λεωφόρο αναμένεται πολύς κόσμος λόγω του ενθουσιασμού από τη νίκη στο Καραϊσκάκη, αλλά και της απόφασης της ΠΑΕ να τιμήσει την ομάδα του ’64, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την κατάκτηση του μοναδικού αήττητου πρωταθλήματος από συστάσεως της Α΄ Εθνικής κατηγορίας.

• Βολές κατά της εφημερίδας Sportday εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, λόγω του ότι είχε στο χθεσινό πρωτοσέλιδό της μόνο τις θέσεις του Ολυμπιακού και όχι την απάντηση του Παναθηναϊκού. Η εφημερίδα απάντησε ότι πρόβαλε την αγωνιστική επιτυχία της ομάδας και φιλοξένησε την ανακοίνωση της ΠΑΕ στις μέσα σελίδες της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή