Παραμένει η διοίκηση Σκόρδα με απόφαση Ειρηνοδικείου

Παραμένει η διοίκηση Σκόρδα με απόφαση Ειρηνοδικείου

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης έδωσε ένα (πρώτο, αλλά όχι τελευταίο) τέλος στον εμφύλιο πόλεμο του ποδοσφαιρικού Αρη χθες το μεσημέρι με την απόφασή του να μην κάνει δεκτό το αίτημα ανάκλησης της διοίκησης Σκόρδα, η οποία συνεχίζει κανονικά έως τις 18 Μαρτίου. Το 70% των μετόχων (Κοινωνία Μελών Αρη, ΑΣ Αρης, Αρης Εμπορική και μικρομέτοχοι) είχε ζητήσει την αλλαγή διοίκησης Σκόρδα, αλλά ο ειρηνοδίκης έκρινε χθες ότι δεν συντρέχουν λόγοι αλλαγής, όμως η συγκεκριμένη υπόθεση θα εκδικαστεί κανονικά στις 18 Μαρτίου. Βέβαια, σε τέτοιες περιπτώσεις πολύ δύσκολα αλλάζει η αρχική απόφαση, άλλωστε μέχρι τότε ίσως δεν συντρέχουν και λόγοι αλλαγής. Αυτό που τόνιζαν νομικοί χθες είναι πως η συγκεκριμένη απόφαση είναι ένα πρόκριμα, διότι η οριστική απόφαση μετά την εκδίκαση της 18ης Μαρτίου, θα προκύψει δύο μήνες μετά, όταν δηλαδή θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα.

Μετά την εξέλιξη στο δικαστήριο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας επικοινώνησε με τον Σούλη Παπαδόπουλο, τον οποίο ενημέρωσε ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης. Στην «αντίπαλη» πλευρά υπάρχει απογοήτευση, γιατί παρότι έχουν την έγκριση της συνέλευσης του μεγαλομετόχου (Κοινωνία Μελών) και της συντριπτικής πλειοψηφίας των μετόχων, δεν άλλαξε η διοίκηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή