Απολογήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι»

Απολογήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι»

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα γραφεία της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας συνεχίστηκε χθες το ντέρμπι των «αιωνίων», με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να απολογείται για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν την περασμένη Κυριακή στο Καραϊσκάκη. Ο δικηγόρος της πειραϊκής εταιρείας, Θόδωρος Γιαννίκος, υποστήριξε πως δεν τραυματίστηκε από τη ρίψη ποτηριού ο προπονητής των «πρασίνων», Γιάννης Αναστασίου. Μάλιστα, επικαλέστηκε και την έκθεση του παρατηρητή του ντέρμπι: «Αλλωστε, δεν είναι εφικτό να υπάρξει τραυματισμός από ένα χάρτινο κύπελλο με υγρό», υπογράμμισε ο πληρεξούσιος δικηγόρος των «ερυθρολεύκων».

Αναφορικά με την παρουσία πέντε έως δέκα οπαδών πίσω από την εστία του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και τις ρίψεις αντικειμένων που οδήγησαν στην ολιγόλεπτη διακοπή του ντέρμπι, ο κ. Γιαννίκος ανέφερε: «Αυτό δεν έχει συμβεί. Δεν υπήρξε είσοδος φιλάθλων, η διακοπή πρέπει να ήταν λόγω των ρίψεων». Το πρωί η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα καταθέσει υπόμνημα για την υπόθεση και εν συνεχεία η Πειθαρχική Επιτροπή θα εκδώσει την απόφασή της. Πιθανότατα οι πρωταθλητές Ελλάδας θα τιμωρηθούν με πρόστιμο.

Την ίδια ώρα, ο Μάικλ Ολαϊτάν ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο απ’ το νοσοκομείο του Φαλήρου, στο οποίο νοσηλεύεται απ’ την Κυριακή. Θυμίζουμε πως κατέρρευσε στη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στην παρούσα φάση, δεν μπορεί να προσδιορίσει κάποιος με ακρίβεια την ημέρα που θα επιστρέψει στις προπονήσεις και εν συνεχεία στους αγώνες. Σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται καθημερινώς, δεν αντιμετωπίζει καρδιακό πρόβλημα. Η κατάρρευσή του αποδίδεται σε ίωση που τον ταλαιπωρούσε σε συνδυασμό με την ένταση του αγώνα.

Την ίδια ώρα, μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου με νίκη ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει μαθηματικά το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Ο Μίτσελ δεν μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια των Ολαϊτάν, Σαβιόλα, Μαρκάνο και Σιόβα, ενώ οι Βαλντές, Πέρες και Κάμπελ αναμένονται το βράδυ στην Ελλάδα από την Κόστα Ρίκα, όπου είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή