Χρυσάφι από Σίτι για Μέσι αναφέρουν οι Ισπανοί

Χρυσάφι από Σίτι για Μέσι αναφέρουν οι Ισπανοί

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσφορά – μαμούθ ύψους 200 εκατ. ευρώ σχεδιάζει να προσφέρει η Μάντσεστερ Σίτι στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι το καλοκαίρι, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του ισπανικού Τύπου.

Κατά την εφημερίδα Ελ Κονφιδενθιάλ, η αγγλική ομάδα, σε βάρος της οποίας ο Αργεντινός άσος σκόραρε πριν από λίγες ημέρες στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα προσφέρει και συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 25 εκατομμυρίων ευρώ στον ποδοσφαιριστή, ενώ έχει ήδη επικοινωνήσει με τον πατέρα και ατζέντη του, Χόρχε Μέσι.

Ετσι η Σίτι θα πλησιάσει στο 80% τη ρήτρα διακοπής του συμβολαίου του Μέσι με την Μπαρτσελόνα, που σύμφωνα με ρεπορτάζ είναι στα 250 εκατ. ευρώ. Τυχόν αποδοχή αυτής της προσφοράς θα καταστήσει το 10άρι της Μπαρτσελόνα με διαφορά την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία, με ποσό πάνω από δύο φορές μεγαλύτερο από το επίσημο ρεκόρ των 95 εκατ. ευρώ που είχε κοστίσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αντίδραση από τη Σίτι για το δημοσίευμα δεν είχε προκύψει μέχρι χτες το βράδυ, πάντως πριν από 14 μήνες ο ισπανικός Τύπος είχε δημοσιεύσει πληροφορίες και για προσφορά 250 εκατ. ευρώ της (τότε εύρωστης) Ανζί Μαχατσκαλά για τον Μέσι, που ο ρωσικός σύλλογος έσπευσε άμεσα να διαψεύσει.

Η Μπαρτσελόνα έχει εκφράσει επανειλημμένα την επιθυμία της να κρατήσει για πάντα τον Μέσι, και σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα σκοπεύει να του προτείνει ακόμη πιο βελτιωμένο συμβόλαιο το καλοκαίρι. Λέγεται όμως ότι ο Αργεντινός δεν θα πει όχι σε μια νέα πρόκληση, ειδικά αν το καλοκαίρι αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη ο προπονητής Χεράρδο Μαρτίνο, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκφράσει και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή