Συμφωνία και με Ντούνη η ΑΕΚ, ξανά με φιλάθλους στο ΟΑΚΑ

Συμφωνία και με Ντούνη η ΑΕΚ, ξανά με φιλάθλους στο ΟΑΚΑ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η ενίσχυση της ΑΕΚ ενόψει της συμμετοχής της στη Φούτμπολ Λιγκ. Η Ενωση μετά τους Μάνταλο, Φαγέ, Σαρρή, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Ζόριτς, Ανέστη και Αραβίδη προχώρησε και στην απόκτηση του Μάρκου Ντούνη από τον Πανιώνιο. Ο Ντούνης είναι 22 ετών, αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός και φέτος έχει τρία γκολ και δύο ασίστ σε 24 εμφανίσεις με την κυανέρυθρη φανέλα. Οι εννιά μεταγραφές της ΑΕΚ σύντομα αναμένεται να γίνουν δέκα, αφού όλα δείχνουν πως και ο Γιάννης Κοντοές θα φορέσει (ξανά) τα κιτρινόμαυρα.

Προτού, όμως, ο «Δικέφαλος» αγωνιστεί στη Φούτμπολ Λιγκ θα πρέπει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στη Γ΄ Εθνική και να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και τη μαθηματική άνοδο. Την Κυριακή (15.00), η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον δεύτερο στη βαθμολογία του 6ου ομίλου, Ηρόδοτο και εκτός από τη νίκη, περιμένει και τη στήριξη του κόσμου που θα κάνει την εμφάνισή του στο ΟΑΚΑ μετά από περίπου δύο μήνες, λόγω της τιμωρίας της ομάδας μετά τα επεισόδια του Αιγάλεω. Για τον αγώνα αυτό ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα υπολογίζει τους Πεταυράκη και Σταθάκη οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες. Χθες, εκτός κανονικού προγράμματος έμεινε ο Ιβάν Μπρέσεβιτς λόγω ίωσης αλλά, ο Κροάτης επιθετικός αναμένεται να δώσει το «παρών» στον αγώνα της Κυριακής.

• Στο γήπεδο του Μενιδίου θα υποδεχθεί, την επόμενη Κυριακή, η Τριγλία Ραφήνας την ΑΕΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή