Πίσω από της κάμερες

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγοι και… καλοί

Την αύξηση του εκλογικού σώματος από το οποίο προκύπτει το Δ.Σ. της ΕΠΟ ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος Γ. Σαρρής, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα που τίθεται από πολλές πλευρές για μεγιστοποίηση του αριθμού των εκλεκτόρων. Μόνο που η αύξηση που εξήγγειλε ο κ. Σαρρής είναι περιορισμένη και ελεγχόμενη. Με άλλα λόγια, οι 56 που ψηφίζουν σήμερα το πολύ – πολύ να γίνουν… 60 με τη δημιουργία ισάριθμων Ενώσεων. Την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο ελέγχεται εξ ολοκλήρου με 29 ψήφους, στις εκλογές που έγιναν στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βουλγαρίας στις 14/2/2014 ψήφισαν 461 και στις εκλογές που έγιναν στη Ρουμανία στις αρχές του μήνα οι εκλέκτορες ήταν 420…

 

Κρατάει η κόντρα

Στον πρόσφατο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο για την Α1 μπάσκετ στη Νέα Σμύρνη, φάνηκε ότι το επεισόδιο του Οκτωβρίου ανάμεσα στον Διαμαντίδη και τον Μπατή δεν έχει ξεχαστεί. Πριν από το τζάμπολ οι δύο παίκτες, ως αρχηγοί των ομάδων, έπρεπε να ανταλλάξουν τα καθιερωμένα λάβαρα. Ωστόσο, από πλευράς των «πρασίνων» το λαβαράκι δεν βρέθηκε στα χέρια του Διαμαντίδη αλλά σε αυτά του Νίκου Παππά! Μερικά δευτερόλεπτα πριν από τη χειραψία των παικτών, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το πήραν από τα χέρια του Παππά και προσπάθησαν να το δώσουν στον υπαρχηγό Αντώνη Φώτση. Οταν αυτός αρνήθηκε, το λάβαρο πέρασε εσπευσμένα στα χέρια του Μάικλ Μπράμος, όπου και παρέμεινε μέχρι να δοθεί στον Μπατή.

 

Μεγάλο το βάρος…

Η έλλειψη γνώσεων και οι ανούσιες απαντήσεις χαρακτήρισαν τη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν από κοινού οι πρόεδροι της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ. Στο θέμα της διαχείρισης των κατά την UEFA ύποπτων αγώνων ο πρόεδρος της ΕΠΟ εκτέθηκε λέγοντας ότι δεν γνώριζε τις τιμωρίες που επιβλήθηκαν από την ΕΠΟ ΤΟ 2011, ενώ δεν απάντησε στο ερώτημα γιατί δεν συνεδριάζουν τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου για να εξετάσουν τους αγώνες που το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκρινε χειραγωγημένους. Το συμπέρασμα είναι ότι το ποδόσφαιρο με τους σημερινούς ηγήτορές του, βγάζει «εκτός παιχνιδιού» την ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή