Τσάμπιονς Λιγκ: Tα πρώτα εισιτήρια για τους «8»

Τσάμπιονς Λιγκ: Tα πρώτα εισιτήρια για τους «8»

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τους γηπεδούχους ξεκάθαρα φαβορί για την πρόκριση στην οκτάδα του Τσάμπιονς Λιγκ αρχίζει απόψε η σειρά των επαναληπτικών αγώνων για τη φάση των 16, όπου η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Αρσεναλ (21.45, novasports 2, HD2) και η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί τη Μίλαν (21.45, novasports 1, HD1).

Πιο αμφίρροπο εμφανίζεται το ματς στο Βιθέντε Καλδερόν της Μαδρίτης, καθώς η Ατλέτικο έχει προβάδισμα από το 1-0 στο Σαν Σίρο πριν από 20 μέρες.

«Η αναμέτρηση θα εξαρτηθεί από την ισχύ που θα παρουσιάσουμε στη μεσαία γραμμή», προέβλεψε ο Αργεντινός τεχνικός των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγο Σιμεόνε. «Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, καθώς ένα ανοιχτό παιχνίδι θα ταιριάζει καλύτερα στη Μίλαν. Είναι επιθετική ομάδα δεδομένων των χαρακτηριστικών των παικτών της. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε ό,τι χώρους μας δώσουν».

Μπορεί η Μίλαν να ταλαιπωρείται στο ιταλικό πρωτάθλημα, όμως η φανέλα της είναι πολύ βαριά στα ευρωπαϊκά γήπεδα και με τον Κλάρενς Ζέεντορφ στον πάγκο οι «ροσονέρι» αναμένεται να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό. Εστω και χωρίς τον τιμωρημένο Ρικάρντο Μοντολίβο, οι Μιλανέζοι θα προσπαθήσουν για την ανατροπή: «Πάμε για τον σπουδαιότερο αγώνα της σεζόν χωρίς φόβο», δήλωσε ο μέσος της Μίλαν, Αντέλ Τααράμπτ.

Στο Μόναχο η Μπάγερν προβάλλει ως το απόλυτο φαβορί επί της Αρσεναλ μετά και το 2-0 του Λονδίνου υπέρ της, και οι μνήμες του περσινού παρ’ ολίγον πατατράκ στην ίδια φάση του θεσμού, όταν μετά τη νίκη με 3-1 στο «Εμιρεϊτς» έχασε 2-0 στο Μόναχο, θα την κρατήσουν σε επαγρύπνηση.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να αφήσει στην άκρη την περιπέτεια του προέδρου της, Ούλι Χένες, που κινδυνεύει με δεκαετή φυλάκιση λόγω φοροδιαφυγής. «Θα προσπαθήσουμε να εστιάσουμε στο παιχνίδι. Με το σφύριγμα της έναρξης όλα τα άλλα θα μείνουν απέξω», είπε ο άσος της Μπάγερν Τόμας Μίλερ.

Για την Αρσεναλ ο στόχος τού να σπάσει το σερί των εννέα ετών χωρίς τίτλο ήρθε πιο κοντά: Οχι μόνο μπήκε στην τετράδα του Κυπέλλου Αγγλίας με νίκη 4-1 επί της Εβερτον, αλλά και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τη δεύτερης κατηγορίας Γουίγκαν, που πάντως νίκησε για δεύτερη σερί χρονιά τη Μάντσεστερ Σίτι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή