Πάτρα: Πνίγηκε 27χρονη αθλήτρια στο κολυμβητήριο της πόλης

Πάτρα: Πνίγηκε 27χρονη αθλήτρια στο κολυμβητήριο της πόλης

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να φωτίσει τα αίτια του θανάτου 28χρονης αθλήτριας, η οποία ανασύρθηκε νεκρή λίγο μετά τις 3.00 το μεσημέρι, από την πισίνα του κλειστού κολυμβητηρίου «Πεπανός», στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη αθλήτρια δρόμων αντοχής, έκανε τις τελευταίες ημέρες προπόνηση στην πισίνα του «Αντ. Πεπανός», για να βελτιώσει την φυσική της κατάσταση. Όμως σήμερα το μεσημέρι ενώ κολυμπούσε, έχασε, για άγνωστο μέχρι στιγμής αιτία τις αισθήσεις της και βρέθηκε στον πυθμένα της πισίνας.

Αμέσως, προπονητής – ναυαγοσώστης που βρισκόταν στο κλειστό κολυμβητήριο, προσπάθησε να παράσχει στην 28χρονη τις πρώτες βοήθειες, ενώ ασθενοφόρο που είχε κληθεί την μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, κανονικά θα διεξαχθεί στις 8.00 το βράδυ, ο αγώνας υδατοσφαίρισης μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Κροατίας, στο πλαίσιο των ομίλων του «World League».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή