Προσπάθησε η Σίτι, χωρίς άγχος η Παρί

Προσπάθησε η Σίτι, χωρίς άγχος η Παρί

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπαρτσελόνα  και Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αναμενόταν, πήραν τα δύο επόμενα εισιτήρια για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Και οι δύο είχαν ως κληρονομιά τα υπέρ τους σκορ στις έδρες των αντιπάλων τους (Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα 0-2, Λεβερκούζεν – Παρί 0-4) και το μόνο που έκαναν χθες ήταν να τα υπερασπιστούν και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1). Η Μπάρτσα αγχώθηκε λίγο από την πίεση της Σίτι, αλλά το γκολ του Μέσι στο 67΄ (1-0) διέλυσε τα όποια όνειρα των Αγγλων. Παρότι ο Ζαμπαλέτα αποβλήθηκε στο 78΄ η Σίτι ισοφάρισε στο 89΄ με τον Κομπανί, αλλά στις καθυστερήσεις ο Ντάνι Αλβες σημείωσε το 2-1.

Στο Παρίσι, η Λεβερκούζεν προηγήθηκε στο 3΄ με τον Σαμ, ωστόσο δεν απέφυγε την ήττα που προήλθε από τα γκολ των Μαρκίνιος (13΄) και Λαβέτσι (53΄). Οι Γερμανοί έχασαν πέναλτι με τον Ρόλφες στο 28΄ και έμειναν με δέκα παίκτες στο 58΄ έπειτα από την αποβολή του Εμρε Καν.

Η UEFA ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας σχετικά με πανό των οπαδών της Μπάγερν στον προχθεσινό αγώνα με την Αρσεναλ με αναφορά στο Κοσσυφοπέδιο, από το οποίο κατάγεται ένας από τους παίκτες της ομάδας του Μονάχου. Παράλληλα, δήλωσε ότι θα μελετήσει την καταγγελία της οργάνωσης κατά του ρατσισμού (FARE) στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αναφορικά με πανό που ανέγραφε στα αγγλικά «Γκέι Γκάνερς» και έδειχνε τον Μεσούτ Οζίλ μπροστά στο κανόνι – έμβλημα της Αρσεναλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή