Εξιτήριο πήρε ο Ολαϊτάν, διάψευση για Σαβιόλα

Εξιτήριο πήρε ο Ολαϊτάν, διάψευση για Σαβιόλα

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Μάικλ Ολαϊτάν. Επειτα από ένα δεκαήμερο νοσηλείας σε νοσοκομείο του Φαλήρου, ο Νιγηριανός επιθετικός πήρε εξιτήριο. Μάλιστα, απ’ το νοσοκομείο μετέβη κατευθείαν σε εστιατόριο στο Χατζηκυριάκειο, όπου γευμάτιζε το ποδοσφαιρικό τμήμα, γνωρίζοντας την αποθέωση απ’ τους συμπαίκτες του.

«Δόξα τω Θεώ, επιτέλους αυτή η δύσκολη εβδομάδα τελείωσε! Είμαι ευλογημένος, αφού σε όλο αυτό το διάστημα δεν ένιωσα ποτέ μόνος. Με χαρά μου ξέρω ότι θα επιστρέψω σύντομα, πολύ πιο δυνατός, για να ανταποδώσω σε όλους σας αυτή την αγάπη! Ο Θεός ας μας ευλογεί!», τόνισε ο Ολαϊτάν σε δήλωσή του που «ανέβασε» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Φυσικά δεν υπολογίζεται για τις επόμενες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Αμεσα θα ξεκαθαρίσει πότε θα τεθεί ξανά στη διάθεση του Μίτσελ, ο οποίος διευκρίνισε χθες πως ο Μαρκάνο και ο Σαβιόλα θα είναι διαθέσιμοι για τη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς θα έχουν αποθεραπευτεί πλήρως. Για τον Σαβιόλα, οι «ερυθρόλευκοι» με επίσημη θέση τους ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να επιστρέψει το καλοκαίρι στη Ρίβερ Πλέιτ, όπως ανέφεραν ισπανικά μέσα ενημέρωσης: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα αποχώρησης του Σαβιόλα από τον Ολυμπιακό και στον σχεδιασμό μας προβλέπεται να είναι μαζί μας ο Χαβιέρ για πολλά χρόνια». Χθες, ο Μίτσελ τοποθετήθηκε σχετικά με το περιστατικό του Εντινγκά στο ντέρμπι της Τούμπας, όπου δέχθηκε γροθιά απ’ τον Ινσαουράλδε: «Τα λάθη επιτρέπονται σε όλες τις φάσεις. Επιτρέπεται να κάνουμε λάθη, όμως δεν μας αρέσει καθόλου να έχουν οι άνθρωποι αυτή την πρόθεση. Διαφωνούμε με την πρόθεση, όχι με το λάθος. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν μένει ατιμώρητη μία τέτοια ενέργεια ενός ποδοσφαιριστή. Γιατί αυτές οι εικόνες φτάνουν σε οποιοδήποτε άκρο του πλανήτη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή