Χαμένες ευκαιρίες

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέμαι, πώς χάνεται η λογική από τους παράγοντες και κάνουν τεράστια επικοινωνιακά λάθη. Με αποτέλεσμα και οι ίδιοι να διαψεύδουν τους εαυτούς τους, αλλά και να κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο, για το οποίο υποστηρίζουν πως το υπηρετούν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι επηρεάζονται τόσο πολύ από τους ανθρώπους που έχουν γύρω τους, όταν οι ίδιοι είναι πετυχημένοι επιχειρηματίες.

Την αφορμή μου την έδωσε το αφεντικό του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, με τις δηλώσεις του, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αν καταδίκαζε την ενέργεια του Ινσαουράλδε και προχωρούσε ένα βήμα παραπάνω, με ένα χρηματικό πρόστιμο, θα επιβεβαίωνε με πράξη, αυτά που διακηρύσσει, για αξιοκρατικό πρωτάθλημα, χωρίς εύνοιες από τις διαιτησίες και επιρροές στα κέντρα αποφάσεων. Ποιος θα μπορούσε τότε να του αμφισβητήσει τις προθέσεις του; Ούτε οι… εχθροί του.

Μια αντίστοιχη… ευκαιρία έχασε και ο Ολυμπιακός. Τη μέρα που ο Αναστασίου, επισκεπτόταν τον Ολαϊτάν, «κύκλοι» των «ερυθρολεύκων», μιλούσαν για «θέατρο» στη φάση του τραυματισμού του προπονητή των «πρασίνων». Αναλογίστηκαν στην ΠΑΕ, τι επικοινωνιακά οφέλη θα αποκόμιζαν, αν ευχαριστούσαν τον Αναστασίου για το ενδιαφέρον του;

Δεν χρειάζονται πολλά για να καταπολεμηθεί η βία στα γήπεδα. Απλές κινήσεις χρειάζονται. Αρκεί να θελήσουν τα αφεντικά των ομάδων, να τολμήσουν να πάνε κόντρα στους οργανωμένους τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή