«Κλέβει» την παράσταση το ντέρμπι ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ

«Κλέβει» την παράσταση το ντέρμπι ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Διαφορετικό κίνητρο

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ουραγό Αρη και τον ΠΑΟΚ «κλέβει» την παράσταση απ’ τους σημερινούς αγώνες της Σούπερ Λίγκας. Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Ηπειρο απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα. Συνοπτικά το σημερινό και το αυριανό πρόγραμμα της 29η αγωνιστικής: 15.00: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός, 17.15: Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης, Πανιώνιος – Λεβαδειακός, Πλατανιάς – Καλλονή, 19.30: Αρης – ΠΑΟΚ. Αύριο: 19.30: Παναιτωλικός – Ξάνθη.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

«Φουντώνει» η μάχη

Την Επισκοπή υποδέχεται ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου, Ολυμπιακός Βόλου, ενώ η Κασσιόπη που οδηγεί την κούρσα στον 2ο όμιλο φιλοξενεί στην Κέρκυρα την Καβάλα. Η 24η αγωνιστική: 1ος όμιλος: 15.00: Παναιγιάλειος – Ηρακλής Ψαχνών, Αστ. Μαγούλας – Καλλιθέα, Πανηλειακός – Φωστήρας, Βύζας Μεγάρων – Φωκικός, 18.00: Ολυμπιακός Βόλου – Επισκοπή. 2ος όμιλος: 15.00: Αιγινιακός – Ηρακλής, Καλαμαριά – Ζάκυνθος, Κασσιόπη – Καβάλα, Τύρναβος – Εθν. Γαζώρου. Αύριο: 15.00: Αν. Γιαννιτσών – Νίκη Βόλου, 18.00 Πιερικός – Δόξα Δράμας. Γ’ Εθνική: Την Τριγλία αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στο γήπεδο του Μενιδίου (15.00) για την 21η αγωνιστική.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστροφή στη δράση

Η έκπληξη του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, Νέα Κηφισιά, υποδέχεται σήμερα (16.00) τον Κολοσσό Ρόδου για την 21η αγωνιστική. Αύριο: 18.00: Αρης – Ολυμπιακός, 19.15: Παναθηναϊκός – Ηλυσιακός. Επίσης, σήμερα στην Κω (19.00) θα αναδειχθεί ο Κυπελλούχος στις γυναίκες. Στις 16.00 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός.

ΒΟΛΕΪ

Ωρα Κυπέλλου

Στο κλειστό της Παραλίας της Καλαμάτας θα αναδειχθεί σήμερα ο κυπελλούχος Ελλάδος στο βόλεϊ ανδρών (19.30). Με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τα Βριλήσσια (16.00) συνεχίζεται σήμερα η 21η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Θα ολοκληρωθεί στις 19/3 με το παιχνίδι Μαρκόπουλο – Παναθηναϊκός.

ΠΟΛΟ

Πέφτει η αυλαία

Με την αναμέτρηση της Χίου με τον Πανιώνιο (18.30) ολοκληρώνεται σήμερα η 19η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών. Η Χίος βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και ο Πανιώνιος (10η) μία θέση πάνω από τη «ζώνη» του υποβιβασμού.

ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Οι τελικοί στο Κότμπους

Στο Κότμπους της Γερμανίας ολοκληρώνεται με τους τελικούς των οργάνων το φημισμένο παγκόσμιο κύπελλο της ενόργανης γυμναστικής. Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος και Ελληνες αθλητές.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Ανοίγουν πανιά

Mε τη συμμετοχή 488 αθλητών από εννέα χώρες (Ελλάδα, Σερβία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Τουρκία, Κύπρος, Πορτογαλία, Ισραήλ και Γερμανία) συνεχίζεται σήμερα στον Φαληρικό όρμο η ιστιοπλοϊκή εβδομάδα του «Γιουρολύμπ» Αθηνών. Η διοργάνωση αποτελεί, παράλληλα, και πανελλήνιο πρωτάθλημα για κάθε ολυμπιακή κατηγορία με εξαίρεση τα RSX.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή