Ανοδική πορεία για ΠΑΟ με φόντο το Κύπελλο

Ανοδική πορεία για ΠΑΟ με φόντο το Κύπελλο

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τρίτη συνεχόμενη νίκη του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα μπορεί να μη συνδυάστηκε με επιβλητική εμφάνιση όπως με τον Ολυμπιακό και τον Αρη, πιστοποίησε, όμως, την ανοδική του πορεία και μια δυναμική που του επιτρέπει να νιώθει αισιόδοξος ακόμα και για την πρώτη θέση των πλέι οφ – στόχος που στο ξεκίνημα της περιόδου έμοιαζε ανέφικτος. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε καλή κατάσταση, έχουν ηθικό, ηρεμία, καλό κλίμα στ’ αποδυτήρια και στην εξέδρα. Ολα αυτά είναι όπλα για τη συνέχεια, σε μια εποχή που οι δύο άμεσοι διεκδικητές του ίδιου στόχου, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος, έχουν αρκετά άλλα θέματα να λύσουν.

Επόμενη πρόκληση είναι ο αυριανός πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου, με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει εκεί με κεκτημένη ταχύτητα, φιλοδοξώντας να νικήσει και να «κλειδώσει» από νωρίς την πρόκριση στον τελικό. Πρόβλημα για τον Γιάννη Αναστασίου είναι η απουσία του Λαγού. Τραυματίστηκε στον ματς των Ιωαννίνων (κάκωση έσω πλαγίου) και θα λείψει για περίπου δύο εβδομάδες. Τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Πράνιτς, ο οποίος δεν ταξίδεψε στα Γιάννενα λόγω ίωσης, αλλά είναι καλά τώρα και θα παίξει. Επιστρέφουν και οι Κουτρουμπής (εξέτισε την ποινή του), Σπυρόπουλος (είχε ίωση κι αυτός), σε αντίθεση με τους Πέτριτς, Μπαϊράμι που έκαναν πάλι ατομικό και δεν υπολογίζονται. Διαιτητής του ημιτελικού ορίστηκε ο Ανδρέας Παππάς.

• Σε συμφωνία με τους Ντόλφινς για την εξόφληση της μεταγραφής του Ατζαγκούν σε 4 δόσεις των 50 χιλ. ευρώ ήλθε ο Παναθηναϊκός.

• Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τα δύο εντός έδρας ματς, με τον Απόλλωνα το ερχόμενο Σάββατο και την Καλλονή την άλλη Τετάρτη. Ειδικά για το δεύτερο, θα ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ, με εξαίρεση τις θύρες 10 (15 ευρώ) και 3 (30 ευρώ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή