Ο Ντρογκμπά «απειλεί» την Τσέλσι

Ο Ντρογκμπά «απειλεί» την Τσέλσι

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην επιστροφή του Ντιντιέ Ντρογκμπά στο Στάμφορντ Μπριτζ με τη φανέλα της Γκαλατασαράι ως αντίπαλος της Τσέλσι εστιάζεται το ενδιαφέρον της αποψινής τρίτης βραδιάς των ρεβάνς στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «μπλε» του Λονδίνου έχουν προβάδισμα στη μάχη με την τουρκική ομάδα χάρη στην ισοπαλία 1-1 που απέσπασαν στην Κωνσταντινούπολη, αλλά η παρουσία του Ιβοριανού άσου της Γκαλατά δίνει άλλη χάρη στην αναμέτρηση. «Είναι ο σύλλογος όπου έζησα τα πάντα. Θα είναι μια πολύ σπουδαία στιγμή για μένα και δεν ξέρω ποια θα είναι η αντίδρασή μου», είπε ο Ντρογκμπά για την επιστροφή του στο γήπεδο όπου δοξάστηκε.

Αντιθέτως, στη Μαδρίτη το ενδιαφέρον θα είναι πολύ πιο περιορισμένο στον αγώνα της Ρεάλ με τη Σάλκε, χάρη και στο 6-1 που κατέγραψε η ισπανική ομάδα εις βάρος της γερμανικής στο Γκελζενκίρχεν. Αλλωστε, στο Μπερναμπέου όλοι ζουν και αναπνέουν για το επικείμενο «κλάσικο» την Κυριακή με την Μπαρτσελόνα, όπως παραδέχθηκε και ο τεχνικός της: «Μία νίκη επί της Σάλκε θα είναι η καλύτερη προετοιμασία για την Μπαρτσελόνα», δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή